Gyvūnų raštai. Ypač leopardo rašto drabužiai. Tai trendas, kuris iš esmės yra klasika, tik kiekvienais metais būna labiau arba mažiau ant bangos. Šiemet leopardo raštai derinami ne tik klasikiniuose įvaizdžiuose ir su juoda spalva, bet ir su ryškesnėmis spalvomis bei tarpusavyje – net visas derinys nuo galvos iki kojų gali būti margas.

Santūresnėms puikiai tiks leopardo rašto marškiniai, priderinti prie juodų kelnių ar paprastų džinsų, arba leopardo rašto sijonas su juoda palaidinuke.

Kaubojiško stiliaus avalynė. Kaubojaus stiliaus aulinukai gali būti ir žemakulniai, ir aukštakulniai, ir trumpi, ir iki pat kelio. Kokius bepasirinktumėte, šį rudenį jie bus šimtu procentų į temą!

Aukšta platforma. Aukšti platforminiai batai kelią į mūsų spintas po truputį rado jau vasaros pabaigoje. Tokie batai mena 70-uosius, labiausiai už jų išpopuliarinimą Europos gatvės madoje atsakinga britų ir prancūzų dainininkė Jane Birkin.

Vykstant į šventę tokius batus verta rinktis vietoje paprastų aukštakulnių – juodi arba kūno spalvos platforminiai aukštakulniai vestuvių viešnios įvaizdyje atrodys fantastiškai. O jeigu norite juos pritaikyti gatvėje, galite derinti tiesiog su klasikiniais džinsais ir baltais marškinėliais – batai pakankamai išraiškingi, kad taptų pagrindiniu akcentu derinyje.

Plunksnos. Prie batų ir prie rūbų! Plunksnuoti įvaizdžiai vaizdo klipuose ir šventiniuose įvaizdžiuose pasirodė dar 2022-ųjų pradžioje, tad nenuostabu, kad šį rudenį jie vis dar ant bangos. Populiariausias variantas: aukštakulniai, papuošti plunksnomis, bei švarkai, kurių rankovės plunksnuotos.

Polka dot raštas ir permatomi audiniai. Polka dot raštas – tai maži taškeliai. Jis irgi yra vienas klasikinių raštų, kaip ir leopardas ar jūreiviški dryžiai, tačiau šį rudenį išgyvenantis atgimimą. Ypač gerai smulkūs taškeliai žiūrisi ant lengvai permatomo audinio bei kapronų. Įsigijusi tokią suknelę turėsite puikų įvaizdį su patogiais ir stilingais ilgaauliais.

Oranžinė spalva. Ryškios spalvos – vasaros pabaigos ir rudens pradžios viršūnė! Ypač patraukliais laikomi oranžiniai kostiumai ir oranžiniai marškiniai. Kostiumą galite nešioti ir kartu, ir atskiromis dalimis, o marškinius derinti prie džinsų, juodų kelnių, sijonų ir šortų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją