* Jei jaudinatės dėl celiulito, tiesiog jį pamirškite - kuo daugiau save graušite, tuo didesnę problemą įžvelgsite. Kad per suknelę nesimatytų grublėta oda, įsigykite specialius formuojančius apatinius. Jie ne tik paslėps celiulitą, bet ir dailins klubus, formuos sėdmenis, plokštins pilvuką. Kasdien kūno tokiais apatiniais varginti nereikėtų, tačiau vakarėliams, šventėms ar kitoms progoms, kai turėsite atrodyti nepriekaištingai, jie tikrai pravers.

Vida Press nuotr.

* Neverta apvalumų dangstyti tik plačiais drabužiais, efektas gali būti priešingas - atrodysite apkūnesnė. Drabužiai turėtų būti švelniai prigludę (jokiu būdu ne per siauri). Žinoma, galite vilkėti ir laisvą siluetą, tik tuomet prie jo derinkite kitą labiau prigludusį drabužį.

Vida Press nuotr.

* Pasimatuokite platėjančius flared džinsus. Jie dailiai apglunda klubus, sėdmenis ir šlaunis, o nuo kelių platėja. Toks siluetas harmonizuoja figūrą, klubai atrodys siauresni. Jei avėsite platforminę avalynę, sukursite ir plonesnių kojų iliuziją. Rudenį platforminiai aulinukai mados viršūnėje!

Vida Press nuotr.
Aulinukai MANGO, džinsai LINDEX, aulinukai ir basutės ZARA, gamintojų nuotr.

* Žinokite savo rizikos zonas. Jei esate plačių klubų, dažniau rinkitės A silueto sijoną. Įsigykite keletą švarkelių griežtesne pečių linija su įsiūtais petukais. Mūvėkite tiesias ar platėjančias kelnes, pravers avalynė aukštu kulnu. Jei esate pilnesnė viršuje, tiks tiesaus silueto suknelės, kurios paslėps pilvuką. Taip pat laisvos palaidinės, pieštuko silueto sijono ar siauresnių kelnių derinys.

Vida Presss nuotr.

Vida Press nuotr.

* Turinčioms dideles krūtis verta atsisakyti itin gilių iškirpčių, netikti gali ir visiškai uždari golfai. Rinkitės vidutinę V formos iškirptę, kuri ilgins kaklą, bet krūtinės per daug neatidengs. Būtinai pasirūpinkite kokybiška, patogia ir idealiai tinkančia liemenėle.

Vida Press nuotr.

* Atkreipkite dėmesį į palaidinių rankoves, šios neturėtų kirsti rankos per plačiausią vietą. Audinio ir odos kontrastas tik išryškins putlumą. Rinkitės arba ilgesnes, arba trumpesnes rankoves.

Vida Press nuotr.

* Idealiai tinkanti suknelė gali akimirksniu patobulinti kūno linkius. Jei neturite išraiškingos talijos, ieškokite suknelės, kuri ties liemeniu būtų drapiruota. Susikertančios ar diagonaliai išdėstytos draperijos liemeniui suteiks išraiškingumo. Tiks ir tiesios suknelės, paslėpsiančios pilvuko apvalumą.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)