9 populiariausios mados tendencijos:

1. Ryškios spalvos

Ryškių spalvų drabužiai – viena iš naujausių pastarojo meto tendencijų. Šiuo retro stiliumi paįvairinsite turimus drabužius, jį galima pritaikyti įvairiems sezonams. Priderinkite prie ryškių kelnių įdomų megztinį ar pan., prie ryškios aprangos tiks tiek sportiniai bateliai, tiek aukštakulniai.

Mados tendencijos

2. Neutralių spalvų ansambliai

Neutralių spalvų drabužių ansambliai populiarūs jau kurį laiką, savaime suprantama, juk tai – klasika. Šią idėją galite realizuoti pačiais įvairiausiais būdais: pvz., pilka trikotažinė suknelė ir paltas arba švelnaus atspalvio palaidinė, kelnės ir ilgs megztinis. Šis stilius nesensta, visada atrodys prašmatniai ir elegantiškai.

Mados tendencijos

3. Didelių gėlių raštai

Kodėl nepakartojus dešimto dešimtmečio ir 2000-ųjų tendencijų? Gėlių raštai gražūs, juos galima derinti praktiškai prie visko ir nuostabiai atrodyti. Gražiai atrodys gėlėtas mini sijonas ir ryškūs marškinėliai arba trumpas megztinis ir ilgas gėlėtas sijonas.

Mados tendencijos

4. Pastelinės spalvos

Pastaruoju metu madingas ir lengvas, prašmatnus stilius. Kaip to pasiekti? Rinkitės pastelinių spalvų ansamblius. Švelnūs atspalviai dera vieni su kitais, atrodo jaukiai, tinka visiems metų laikams – pvz., švelnaus citrinų atspalvio kelnės ir levandų spalvos palaidinė. Monochrominiam ansambliui suteiks dimensijos keli atspalviai.

Mados tendencijos

5. Sportinis kostiumas ir paltas

Ši tendencija karaliauja visur – pradedant instagramu, baigiant mados podiumais. Kai lauke vėsu ir norisi jaukių, stilingų drabužių, kas gali būti geriau už sportinį kostiumą ir tiesaus silueto paltą. Kostiumas ir paltas gali būti panašių atspalvių arba kontrastingų spalvų – abu variantai dailiai atrodo.

Mados tendencijos

6. Fluorescencinės spalvos

Pagyvinkite savo drabužių derinius vienu kitu fluorescencinės spalvos atributu. Tarkime, neoninio žalumo megztinis prie juodų džinsų arba net visas ryškiai rožinis kostiumėlis. Tokios spalvos džiugina, įneša geros nuotaikos. Mada – nesibaigiantys eksperimentai ir naujų būdų išreikšti save paieškos.

Mados tendencijos

7. Skarelės ant galvos

Visiškai suprantama, kodėl ši tendencija tiek metų gyvuoja, kodėl dizaineriai vėl ir vėl prie jos grįžta – skareles lengva derinti, skarelė ant galvos – klasika. Apsiriškite marga skarele galvą, priderinkite saulės akinius ir štai – jūs jau Holivudo žvaigždė ar modelis.

Mados tendencijos

8. Vyriškas stilius

Moteriškumo neparyškinantis stilius atėjo į mados pasaulį jau nuo praėjusio amžiaus ketvirto dešimtmečio. Tai – platūs švarkai, apsmukę kostiumai, dideli megztiniai ir pan. Šiemet daugelis pamėgo tiesias kelnes su plačiais marškinėliais, trumpas pūstas striukes ir golfus. Suderinkite panašių atspalvių, ansamblį pagyvinkite raudonu ar žaliu akcentu.

Mados tendencijos

9. Džinsai plačiomis klešnėmis

Apgludusių džinsų mėgėjų nepasitenkinimui, pastaruoju metu be galo išpopuliarėjo džinsai plačiomis klešnėmis. Grįžo 2000-ųjų mados tendencija. Džinsai aukštu juosmeniu ir plačiomis klešnėmis ilgina kojas, puikiai dera ir prie trumpų megztinių, ir prie ilgų, laisvų susagstomų megztinių. Nebijokite žaisti su spalvomis ir raštais.

Mados tendencijos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)