Savaime suprantama, žaviausias, tiesiog būtinas žiemos drabužis – balti dirbtinio kailio kailiniai. Tokius elegantiškus kailinius galite apsivilkti ir ant kelnių, ir ant šventinės suknelės. Kostiumas su kelnėmis – klasikinis drabužis, kodėl neįsigijus jo balto. Laisvalaikio variantas – baltas džemperis su gobtuvu ir baltos kelnės. Balta megzta suknelė pabrėš visus aksesuarus. O prie balto ansamblio belieka įsigyti nedidelę, per petį persimetamą juodą rankinę.

Aštuoni balti drabužiai, kuriuos nešiosite visą žiemą:

Dirbtinio kailio kailiniai

Neabejotinai bet kokio balto žieminio garderobo svarbiausias drabužis – balti dirbtinio kailio kailiniai. Diržu sujuosiami kailiniai atrodo elegantiškai, rafinuotai, be to, jie tiks prie plačių kelnių arba vilkimi ant šventinės trumpos suknelės. Beliks įsigyti odinę nedidelę rankinę su ilga rankena ir kreminės ir aukso spalvų basutes, ir šventiniam vakarui būsite pasipuošusi.

Drabužių vilkėjimas sluoksniais

Jau turimus drabužius galima sluoksniuoti, įdomiai ir netikėtai suderinti tarpusavyje. Šią žiemą apsivilkite ilgą sportinio stiliaus suknelę, po apačią apsimaukite tiesias kelnes – be galo žavus derinys. Baltą šių drabužių spalvą pabrėš juoda rankinė, pageidautina – su rankena iš grandinėlės.

Baltas kostiumas

Kostiumas su kelnėmis – klasikinis drabužis, kurį, regis, per mažai vertiname ir per retai vilkime. Tas pats pasakytina apie laisvalaikio stiliaus baltą kostiumą. Ypač gražiai atrodys akinamo baltumo kostiumas. Su baltu kostiumėliu (tiek klasikinio, tiek laisvalaikio stiliaus) galite eiti į šventinį vakarėlį ir jaustis dailiai pasipuošusi. Šventinio vakarėlio vietoje galima persiauti baltas basutes, o prie šio, kaip ir prie kitų aptartų baltų ansamblių, tiks nedidelė rankinė per petį su trumpa rankena.

Stilingas sportinis kostiumėlis

Pagalvokite – baltas medvilninis džemperis su gobtuvu ir plačios baltos kelnės. Šis derinys tinka ir savaitgaliui, ir darbo dienai (jei taip vilkėti darbe jums nedraudžia protokolas). Skaisčiai balti aksesuarai – labai pageidautini prie tokio sportinio kostiumėlio.

Palaidinė plačiomis rankovėmis, su raukiniais ar pan.

Žiemos garderobe turėtų atsirasti miela, žavi balta palaidinė su plačiomis rankovėmis, asimetriška detale ar pan., kurią galima derinti prie įvairių kelnių ir sijonų; neginčytinai dailus tokios palaidinės derinys – su plačiomis baltomis kelnėmis. Prie tokio ansamblio tik nedidelė juoda rankinė trumpa rankena ir smailianosiai bateliai. Taip pasipuošus galima eiti ir į vakarėlį.

Trumpa, daili kailinė striukė

Trumpa dirbtinio kailio striukė – ne mažiau svarbus ir pageidaujamas žiemos drabužis nei dirbtinio kailio kailiniai. Įsivaizduokite – megzta suknelė iki kelių ir kiek kitokio atspalvio trumpa dirbtinio kailio striukė. Sutikite – žavu. Rekomenduojami aksesuarai – juoda rankinė ir stambi aukso spalvos grandinėlė ant kaklo.

Visada madingas golfas

Jaukus golfas – niekada iš mados neišeinantis drabužis. Elegantiškas baltas golfas, baltas vilnonis paltas su prisegama dirbtinio kailio apykakle – atrodysite tarsi kino žvaigždė. Jei taip pasipuošite vakare, įsigykite blizgučiais puoštą delninukę.

Balta suknelė

Baltutėlė, daili suknelė – nepamainomas garderobo elementas, kuris ypač žavus žiemą. Įsivaizduokite, kaip gražiai prie tokios suknelės atrodys ilgaauliai batai iki kelių ir vanilės atspalvio nedidelė rankinė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją