Not Italian but trying reeeeeallllly hard @hm 🌼

A post shared by Katherine Ormerod (@katherine_ormerod) on Jun 2, 2017 at 6:57am PDT

Stiliaus patarimas: Floristiniai raštai yra šios vasaros dominantai, tad neprašausite pasirinkusi ryškiais gėlių motyvais puoštą bohemišką suknelę.

Sundaze 👁 @toryburch #torypartner #toryburch

A post shared by Maja (@majawyh) on Jun 18, 2017 at 1:06pm PDT

Stiliaus patarimas: Dailūs plokščiapadžiai puikiai derės prie jūsų mėgstamos vasarinės suknelės ir pagelbės, jei po oficialios ceremonijos dalies teks ilgokai kulniuoti į restoraną.

Attending the @massimodutti show 🌿#thecallmadrid #dressedindutti

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on May 31, 2017 at 12:49pm PDT

Stiliaus patarimas: Klasikinio stiliaus suknelė gali puikiai tikti ne tik darbo dienai, bet ir modernioms vestuvėms mieste. Tik vietoje klasikinių aukštakulnių ar plokščiapadžių, kuriuos avite biure, rinkitės elegantiškas metalo atspalvio atviras basutes.

RIGHT_BRACKETNew Blog post, link in bioLEFT_BRACKET Making it a Happy Friday in LBD✨⭐️ Have a wonderful one✨⭐️🌴🌴

A post shared by LORNA | SYMPHONY OF SILK (@symphonyofsilk) on Jun 9, 2017 at 11:30am PDT

Stiliaus patarimas: Norite kažko mažiau iššaukiančio? Rinkitės mažą juodą suknelę, prie jos priderinkite spindinčius aukštakulnius stiletus ir klasikinę delninę.

Lady danger 🔥 #JetAPorter 👉🏼👉🏼http://liketk.it/2rHKD

A post shared by Camille Charrière (@camillecharriere) on Jun 15, 2017 at 8:57am PDT

Stiliaus patarimas: Vestuvėms mieste rinkitės ryškias spalvas, tačiau subtilius ir laiko patikrintas formas. Štai, kodėl raudona A silueto ilga suknelė yra puikus pasirinkimas. Derinkite prie „kitten-heel“ aukštakulnių (maža, apie 5 cm. pakulnė ir smaili nosis) ir minimalistinio pinto krepšio.

💕🌸 🎀💘 http://liketk.it/2rvAP

A post shared by Natasha Ndlovu (@natashandlovu) on May 28, 2017 at 12:45am PDT

Stiliaus patarimas: Vestuvėms mieste galite drąsiai rinktis šiek tiek atviresnę suknelę, tačiau nepamirškite su savimi prigriebti skraistės arba švarkelio tam atvejui, jei oficiali dalis vyks bažnyčioje.

sponsored | Last nights relaunch of @sktpetri 👯 #sktpetri

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on Jun 9, 2017 at 8:33am PDT

Stiliaus patarimas: Kelnių ir švarko kostiumėlis urbanistinėse vestuvėse? Tikrai taip! Tik rinkitės įmantresnio kirpimo viršutinę dalį, tarkime, dvieilį švarkelį platėjančiomis rankovėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją