Jei norite atrodyti ne tik kaip viršininkė, bet ir kaip įdomi bei stilinga moteris, pavyzdžiu jums galėtų būti kad ir Rachel Zoe. Ji yra viena iš labiausiai pripažįstamų ir žinomų mados stilisčių. Ši moteris yra įkūrusi asmeninę skaitmeninės medijos svetainę, vadovauja milžiniškai drabužius kuriančių dizainerių komandai, be to, augina du vaikus. Nepaisant didžiulės atsakomybės ir begalės tenkančių rūpesčių R. Zoe sugeba kasdien atrodyti kaip tikra lyderė.

Norint išsiaiškinti, kaip jai tai pavyksta, verta įdėmiau pažvelgti į tai, ką ji dėvi, ir išskirti keletą akcentų, akivaizdžiai užimančių svarbią vietą šios stilingos moters garderobe. Svetainėje purewow.com išvardyti aštuoni daiktai, kuriais manipuliuodama R. Zoe sugeba susikurti estetinį savo pojūtį atitinkantį ir prie užimamo statuso derantį įvaizdį.

Griežto kirpimo švarkas su išsiskiriančiomis detalėmis

Aiškaus silueto juodos spalvos švarkas vargu ar galėtų suteikti kokio nors išskirtinumo, tačiau kiekviena lyderė puikiai žino, kad išsiskirti tiesiog privalo. Kaip tą padaryti? Ogi pasitelkiant kokius nors akcentus, pavyzdžiui, ryškias stambias sagas, aksominius atlapus, spalvingą apykaklę arba į modelį įkomponuotus užtrauktukus.

A tailored black blazer with gold embellished buttons aka our dream 😍 Shop the Sadie now at the link in bio

A post shared by Rachel Zoe Collection (@shoprachelzoe) on Aug 25, 2017 at 6:39pm PDT

Klasikinio modelio rankinė

Tinkamas aksesuaras standartinį įvaizdį kartais tikrai gali paversti originaliu ir efektingu. Veikiausiai dėl šios priežasties ne viena daug pasiekti sugebėjusi moteris nė nesusimąstydama investuoja į aukštos kokybės klasikinio stiliaus rankinę, kurios vertė laikui bėgant ne menksta, o atvirkščiai – didėja.

Rinktis tikrai yra iš ko: neprašausite pasirodžiusios su „Chanel“ per petį permetama rankine ar su elegantišku „The Row“ firmos krepšiu. Prekės ženklas, tiesą sakant, ne toks ir svarbus. Daugiausia dėmesio renkantis rankinę reikėtų skirti lakoniškos formos ir klasikinės spalvos deriniui: nuo kontrastingų spalvinių ir ekstravagantiškų modelių kartais geriau susilaikyti.

Oficialus kostiumas

Nors oficialų kostiumą dažniausiai įsivaizduojame kaip pabodusį švarko ir kelnių derinį, jis nebūtinai yra toks. Tereikia tik šiek tiek sutelkti fantaziją ir jūsų kostiumas suspindės metalo spalvos juostelių apsiuvais ar saikingais kokių nors ryškių tonų akcentais. Išradingai parinktos detalės leis pasijusti ypatingai, tačiau bendras oficialus įvaizdis neišvengiamai išduos viršesnį – boso – statusą.

Every woman needs the perfect LBB..little black blazer 💕 Shop the Hutton now at the link in bio

A post shared by Rachel Zoe Collection (@shoprachelzoe) on Aug 14, 2017 at 6:00pm PDT

Subtilių raštų marškiniai

Nors pasirinkus griežto kirpimo susagstomus baltus marškinius suklysti neįmanoma, apie stilių nepamirštanti vadovė tikrai neatsisakys ir neapibrėžtų, moteriškesnių siluetų. Pavyzdžiui, R. Zoe noriai renkasi raukiniais ar nėriniais papuoštus marškinius ir derina juos su motociklininko stilių primenančiu švarkeliu ar detalėmis neperkrautu megztiniu.

Tomorrow is election day and you know what that means 😉 I voted and so should you ❤️ XoRZ

A post shared by Rachel Zoe (@rachelzoe) on Nov 7, 2016 at 2:10pm PST

Didoki akiniai nuo saulės

Tiek Jackie Onassis, tiek Olsen dvynės, tiek Miranda Pristli (bosės personažas iš romano „Ir velnias dėvi Prada“ ir to paties pavadinimo filmo) iš pažiūros didokus akinius nuo saulės pamėgo ne be priežasties. Tamsiais akiniais galima naudotis it savotiška priedanga, už kurios saugu pasislėpti, nenorit atskleisti savo minčių ar ketinimų. Jie pravers ir tada, jei manote, kad išgyvenamos emocijos ir jausmai – vien jūsų, o ne kieno nors kito reikalas.
Rachel Zoe

Raštuota ilga suknelė

Tikrai ne visi drabužiai, vos užsivilkti, suteikia pasitikėjimo savimi jausmą, bet raštuota ilga suknelė – vienas iš tokių. Raštus galite laisvai rinktis tokius, kokie suteikia daugiausia drąsos. Ant viršaus užsimeskite solidumo suteikiantį švarką ar ilgą liemenę ir pirmyn į posėdžių kambarį.

Strolling into Saturday like ...#nyfw #vintagemissoni

A post shared by Rachel Zoe (@rachelzoe) on Jul 22, 2017 at 9:38am PDT

Idealaus atspalvio raudonas lūpdažis

Jei apdarų teikiamo įkvėpimo nepakanka, čiupkite raudoną lūpdažį. Ryškiai pasidažius lūpas pasitikėjimas savimi šokteli kone žaibiškai. Šio ne kartą įrodyto raudono lūpdažio poveikio paneigti neįmanoma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)