SLAPTASIS GINKLAS

Investuokite į tikrai tinkantį ir kokybišką apatinį trikotažą. Tiek kelnaitės, tiek liemenėlė turi ne tik atrodyti gražiai, bet ir būti patogūs, tikti figūros linkiams. Rinkdamasi liemenėlę atkreipkite dėmesį, kad jungiamoji dalis tarp kaušelių būtų prigludusi prie krūtinkaulio, o kaušelių kraštai - prie krūtų. Idealus sprendimas visiems drabužiams - kelnaitės kirptos lazeriu, jų kraštelio nesimato net ir po itin aptemtomis kelnėmis ar džinsais.

Liemenėlės H&M, gamintojo nuotr.

FIGŪROS TOBULINIMAS

Kad kojos atrodytų ilgesnės, rinkitės tos pačios spalvos kelnes kaip ir avalynę. Pavyzdžiui, juodi džinsai ir juodi aulinukai arba tamsiai mėlynos kelnės ir to paties mėlio aukštakulniai. Šią taisyklę galite pritaikyti ir pėdkelnių bei batelių derinimui.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

INDIVIDUALUMAS

Derinkite skirtingų marginimų drabužius, taip susikursite originalią ir modernią aprangą. Taškelius ir dryžius arba skirtingus languotus audinius, vienas iš margų drabužių turėtų labiau traukti dėmesį, kitas - būti ramesnis, ne toks intensyvus. Kad neatrodytumėte pernelyg marga, atminkite: raštuoti drabužiai ar aksesuarai lai būna neutralių atspalvių (arba juodai balti), o jei pridedate ryškų, rinkitės vienspalvį.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

DETALĖS

Skarelė arba šalikėlis - daug nekainuojantis aprangos akcentas, kuriuo vos per sekundę patobulinsite įvaizdį: praturtinsite spalvinę gamą, atnaujinsite suknelę ar švarkelį, pabrėšite viršutinę kūno dalį. Tiks ir masyvus dėmesį traukiantis kaklo papuošalas. Šįmet madingi dideli auksu žvilgantys kaklo papuošalai ir intriguoojančiai atrodantys antkakliai (chokeriai).

Vida Press nuotr.

SAUGUS ĮVAIZDIS

Kai dvejojate, kuo vilkėti, drąsiai rinktitės juodus drabužius nuo-iki. Tik atkreipkite dėmesį, kad jų faktūros skirtųsi, pavyzdžiui, džinsai, medvilninė ir oda arba mezginys. Tai padės neatrodyti kaip vientisai dėmei ir figūra nepaskęs juodoje spalvoje.

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją