Patogūs bateliai, kuriuos galite avėti visą dieną

Žinome, kad gražiausiai atrodo aukštakulniai, tačiau juos avėti visą dieną paprasčiausiai skausminga. Laimei, yra penkių-septynių centimetrų aukščio kubo formos kulniukai, kurių pakaks kojai vizualiai pailginti, apsieinant be skausmo. Šis rafinuotas stilius puikiai tinka biurui ir idealiai dera tiek prie suknelės, tiek prie trumpų kelnių, tiek prie penktadieniais leidžiamų džinsų.

Avalynė

Patogūs loaferiai

Gerai atrodantys ir androgeniški – ne šiaip sau vyrai biuruose avi būtent tokius batus. Priklausomai nuo laisvumo jūsų darbo vietoje, galite žaisti loaferių, dar vadinamų norvegiškais mokasinais, spalvomis ir pagražinimais, tačiau paprasta juoda jų versija niekada neišeis iš mados.

Ece Sukan

Ilgaauliai batai žiemai

Bateliai neaukšta pakulne ir loaferiai tarnaus jums rudenį, pavasarį ir vasarą, tačiau atėjus žiemai tikrai neišsiversite bei ilgaaulių. Nepriklausomai nuo jų kulno aukščio, tokie batai puikiai žiūrisi prie suknelės, sijono ar plačių kelnių.

Avalynė

Moteriški guminiai batai

Mūsų tobulame pasaulyje niekada neitume iš namų per lietų ar sniegą. Deja, tenka, o dažniausia – keliauti į darbą. Tad nepagailėkite pinigų vandeniui atspariems guminiams batams, kurie dera prie jūsų bendro stiliaus, ar tai būtų klasikiniai „Hunter“ stiliaus ilgaauliai guminiai, ar kažkas madingesnio, tarkime, guminiai batai su pakulne.

Botai

Sportbačiai, derantys prie bendro jūsų įvaizdžio

Šiandieniniai sportbačiai puikiai žiūrisi ir prie džinsų su sportiniais marškinėliais, ir prie sijono ar suknelės, kuria puošiatės į biurą. Tiesiog nepamirškite pasirūpinti, kad jie būtų švarūs ir gražūs.

Avalynė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)