Blondinės turi savą spalvų spektrą, rašoma portale „WhoWhatWear“. Štai puikių pavyzdžių penketukas:

Raudonos ir oranžinės tandemas

Kas galėtų ginčytis, kad raudona spalva atrodo išties efektingai? Ypač, kai ja puošiamasi nuo galvos iki kojų ir dar – ant raudono Kanų kino festivalio kilimo, kaip rodo aktorė Rosie Huntington-Whiteley pavyzdys.

Plazdanti modelio Karolinos Kurkovos suknelė – puikus įrodymas, kad net ir tradicinio silueto suknelei elegancijos priduoda tinkamai pasirinkta spalva.

Klasikiniai metaliniai atspalviai

Modelis Elsa Hosk gali sau leisti drąsius stiliaus sprendimus, pavyzdžiui, žibėti auksu nuo galvos iki kojų. Aukso ir sidabro spalvos – išties dėkingos ir puikiai dera su šviesia plaukų spalva.

Aktorė Margot Robbie „Oskarų“ ceremonijoje spindėjo vilkėdama ilgą auksinę vakarinę suknelę.

Italų modelis ir tinklaraštininkė Chiara Ferragni metaliniams atspalviams suteikė modernų kontrastą pasirinkdama baltus aukštakulnius.

Vaiski mėlyna

Anokia naujiena, kad blondinėms tinka mėlyni atspalviai. Ypač, jei jie tokie ryškūs kaip šioje aktorės Diane Kruger nuotraukoje.

Aktorė Blake Lively nekuria kontrasto, prie akį traukiančios mėlynos suknelės ji derina neutralių atspalvių aksesuarus.

Rožinė pastelė

Tamsioms blondinėms verta išbandyti ir švelnius rožinius atspalvius. Štai šilkinis aktorės Siennos Miller pavyzdys:

Modelis Suki Waterhouse įrodė, kad gerokai blankesnė, tarsi „nuskalbta“ rožinė – taip pat puikus variantas šviesių plaukų savininkėms.

Smaragdinė

Smaragdo spalva tik iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti pernelyg pretenzinga. Tik pažiūrėkite, kaip dera prie modelio ir aktorės Cara Delevingne spalvinio tipo.

Jei nedrįstate vilkėti ryškią smaragdo spalvos suknelę, visada galite į savo įvaizdį įmiksuoti vos vieną detalę. Kaip ši aktorės Emmos Roberts striukė!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją