Whowhatwear.co.uk pirmiausia išskiriamas kostiumas. Tradicinį kostiumą galima derinti su madingo dizaino palaidinėmis arba patį kostiumą rinktis spalvingą, ar įdomesnio kirpimo. Laisvalaikiu kostiumą galima derinti su sportbačiais, į darbo susitikimą – su aukštakulniais. Kostiumai leidžia jaustis galingai, madingai ir šauniai.

Kai kurios moterys kaip savo galios ir energijos simbolį išskiria batus. Tai nereiškia, kad visada reikia avėti aukštakulnius, bet jie, be abejo, sukuria tvirtesnį ir labiau pasitinkintį savimi įspūdį. Klasikiniai aukštakulniai, aukštakulniai siaurais kulniukais ir smailėjančiomis noselėmis, aukštakulniai aulinukai ar ilgaauliai aukštakulniai žiemai. Ypač pasitikėjimą savimi demonstruoja auktštakulniai batai virš kelių – populiariausiu išlieka Stuarto Weitzmano sukurtas modelis.

Thezoereport.com akcentuojama, kad rengtis reikia taip, kaip jaučiatės stipriausia, pasitikinti savimi ir patogiausiai. Taip galima suformuoti vieną mini drabužinę. Tai reiškia, kad jūsų garderobe yra vienas ar du įprasti drabužiai ar detalės, kurios leidžia jaustis kaip geriausia savęs versija – nesvarbu, ar dalyvautumėte pokalbyje dėl darbo, ar penktadienio vakarą susitiktumėte su draugėmis. Šiuolaikinei moteriai tokie daiktai gali būti nuostabiai tinkanti džinsų pora, stilingi batai ir švarkas. Šie trys daiktai, suderinti tarpusavyje, tampa vienu – pasitikėjimą savimi spinduliuojančiu ansambliu.

Laikrodis. Nepriklausomai nuo laikrodžio stiliaus, žmonės, nešiojantys laikrodžius, laikomi patikimais ir patikimais. Kitiems matant laikrodį ant riešo sakoma, kad tas žmogus yra punktualus ir vertina ne tik savo, bet ir kitų laiką. Į „Google“ įvedus žodžius „sėkminga moteris“ ir „laikrodis“, interneto paieška pateikia daug straipsnių, kuriuose aptariami sėkmingų moterų dėvimi laikrodžiai, vertinamas jų stilius. Laikrodis – tam tikras statuso ženklas ir jį dėvinti moteris visada atrodys elegantiškiau.

Tinklaraštyje „Pulse“ sėkmingai moteriai siūloma rengtis vientisu stiliumi – monochrominiais deriniais. Pavyzdžiui, jei renkatės juodą spalvą, ansamblį gali sudaryti juodos kelnės ir juodi marškiniai. Priklausomai nuo dienos ar įvykio, spintoje galite rasti laisvalaikio kostiumą su tos pačios spalvos batais, arba kelnes ir elegantišką palaidinę. Dėvėti „tokius pačius“ drabužius, sudarinėti vienspalvį garderobą, suteikia laisvę. Apie savo aprangą nereikia nuolat galvoti ir visada atrodysite elegantiškai, spinduliuosite sėkmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)