Kokybiška rankinė

Įsigijusios klasikinę kokybišką rankinę niekada nesigailėsite. Tiesą sakant, gera oda bėgant metams atrodo vis geriau ir geriau. Rinkitės neutralias spalvas, pavyzdžiui, juodą, smėlio spalvos, tamsiai mėlyną ar pilką. Tokios spalvos odinė rankinė – kone amžina investicija.

Lietpaltis

Klasikinis stilius tinka visiems sezonams ir visiems drabužių deriniams. Štai kodėl jūsų figūrai idealiai parinktas lietpaltis yra saugus, praktiškas ir stilingas sprendimas. Kad ir kokios audros dūktų jūsų viduje, jas kuo puikiausiai paslėps prancūziška elegancija dvelkiantis lietpaltis. Tegul lyja.

Patogūs stilingi bateliai

Kad ir kokie dailūs bebūtų, aukštakulniai plonyčiais kulniukais gali nepadėti užkariauti pasaulio, nes jie paprasčiausiai nėra patogūs. Rinkitės avalynę, kuri nekeltų papildomo galvos skausmo – tokią, su kuria galėtume drąsiai žengti į priekį. Puikiai tiks stilingi žemakulniai ar bateliai aukštesniu, bet masyviu kulnu.

Idealiai tinkanti liemenėlė

Per 40 gyvenimo metų jūsų krūtims jau greičiausiai teko patirti labai daug, tad ar ne metas joms atsidėkoti ir padovanoti idealiai tinkančią liemenėlę? Tinkamo dydžio, kūnui malonios medžiagos ir džiuginančios akį. Sutikite – tinkamas apatinis trikotažas priverčia pasijusti deive kad ir ją ant jo bevilkėtumėte.

Tobula suknelė

Puikiai tinkanti ir pasitikėjimo teikianti suknelė – būtinoji kiekvienos moteris spintos gyventoja. Ir visai nesvarbu, ar trumpa, ar ilga, figūrą išryškinanti ar ją subtiliai paslepianti. Svarbiausia, geras kirpimas ir kokybiškas audinys. Niekada negailėkite pinigų gerai suknelei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)