Laikysena

Teisinga laikysena labai svarbi ne tik norint išsaugoti sveiką stuburą. Žmonės, kurių nugara tiesi, atrodo lieknesni, išlakūs, labiau pasitikintys savimi – taigi, ir jaunesni.

Netaisyklinga laikysena – tai, pirmiausia, silpni raumenys. Ir ne tik nugaros raumenys, kaip visuotinai priimta manyti, bet iš esmės silpnos visos svarbiausios raumenų grupės. Kontroliuokite save – kaip sėdite ant kėdės, kaip stovite, kaip vaikštote. Išmokti laikyti nugarą tiesią nelengva, bet užtat kaip Jus pradžiugins rezultatas!

Makiažas

Sakoma, iki 20 metų moteris turi prigimtinį veidą, o po 20-ties – tą, kurio nusipelnė. Būdamos 25-erių dauguma merginų ir moterų jau žino, kaip parodyti save iš gerosios pusės, ir kruopščiau prisižiūri nei ankstyvoje jaunystėje.

Svarbi taisyklė: metams bėgant, moters makiažas turi būti vis natūralesnis ir švelnesnis. Atsisakykite ryškių šešėlių ir lūpų dažų, rinkitės natūralius atspalvius. Jei norite atrodyti gaiviau, naudokite rožinio ar persikų atspalvio lūpų blizgesį, pastelinius šešėlius ir skaistalus.

Šypsena

Stresas ir nervinga aplinka ne tik užmuša nervų ląsteles – įtampa atsispindi ir veide. Pasistenkite nepakliūti į stresines situacijas, o nemalonumus išmokite išgyventi ne taip skausmingai. Kai žmogus šypsosi, kai jis nuoširdžiai stengiasi džiaugtis – streso poveikis organizmui minimizuojamas.

Laiminga šypsena – didžiausias moters papuošalas. Bet nepamirškite, kad metams bėgant nuo kavos, arbatos, raudono vyno ir nikotino gelsta dantys. Reguliariai lankykitės pas stomatologą ir naudokite kokybišką dantų pastą su balinimo efektu.

„Michael Kors“

Miegas

Moters metų skaičius „dauginasi iš dviejų“, jei ji neturi laiko gerai pailsėti ar jos poilsis nevisavertis. Sveikas miegas – viena svarbiausių grožio sąlygų. Kad atkurtų jėgas, organizmui reikia ne mažiau kaip 8 valandų miego. Miegokite gerai vėdinamame kambaryje, nes naktį odai ypač būtinas deguonis.

Drabužiai

Kad atrodytumėte jauniau, visai nebūtina segėti trumpus sijonus. Jei moteris mėgina „atsijauninti“ rengdamasi paaugliškais drabužiais, tai dažniausiai atrodo juokingai ir kvailai. Rinkitės kokybiškus audinius, eksperimentuokite su drabužiais, pabrėžiančiais figūros privalumus. Ir visuomet atminkite, jog renkantis garderobą svarbiausia – kad jis būtų tinkamas tai progai ar tai aplinkai, kur jį dėvėsite.

Gatvės mada