Ir vis dėlto patys vertingiausi daiktai jūsų spintoje – tai daiktai, kurie atrodo vertingi. Tačiau nenoriu pasakyti, kad jie tikrai turi būti labai brangūs! Jie paprasčiausiai turi jums padėti jaustis prašmatniai.

Nepaisant jūsų asmeninio stiliaus ypatybių, yra keletas aprangos detalių, padedančių pasijusti turtingai. Pasirodo, jos stebinančiai paprastos! Netgi nuobodžios! Tačiau prie savo aprangos pridėjusi vieną ar dvi iš šių detalių lengvai sudarysite prabangos įspūdį.

Jei norite investuoti į aprangą, įsigykite šių daiktų. Juos greičiausiai dėvėsite dar labai ilgai – bet, kaip sakiau, tik jei pati to norite.

Kupranugario vilnos paltas

Geras kupranugario vilnos paltas – tikras lobis. Paprastai jie būna gana kieti ir griežto kirpimo, todėl šiek tiek primena vyriškus paltus, tačiau vis tiek atrodo gana seksualiai. Be to, jei norite sudaryti turtingos ponios įvaizdį, nerasite geresnės spalvos už šį rudos atspalvį. Na, galbūt išskyrus tamsiai mėlyną.

Kupranugario vilnos paltą derinkite su mėgstamiausiais džinsais ir baltais marškinėliais – baigta! Štai ir sukūrėte prabangos įspūdį.

Švarūs balti sportiniai bateliai

Manėte, kad pasakysiu, jog reikia turėti gerus aukštakulnius? Klydote! Žinoma, aukštakulniai puikiai tiks eiti į pokalbį dėl darbo arba prašmatnų vakarėlį, tačiau apsiavusi švarius baltus klasikinio tipo sportinius batelius atrodysite taip, tarsi jums nereikėtų vargintis kam nors padaryti gerą įspūdį.

Paprasti ir dailūs balti bateliai – viena prieinamiausių mados detalių. Už juos galite mokėti labai daug arba labai mažai, tačiau jie visada atrodys puikiai.

Minimalistinio stiliaus krepšys

Kartais kyla pagunda pirkti tik itin stilingas ir prabangias rankines, tačiau šiai pagundai geriau atsispirkite. Elegantiškas minimalistinis krepšys tiks bet kokiai situacijai. Jis netraukia dėmesio ir visada atrodo stilingai, todėl nesudarote įspūdžio, kad labai stengiatės atrodyti madinga.

Minimalistinio stiliaus krepšiai man patinka, nes juose užtenka vietos susidėti darbo reikmenims, tačiau juos taip pat galima naudoti ir kaip prašmatnų krepšį einant į sporto salę.

Nedideli deimantiniai auskarai

Sunku rasti kitą tokį klasikinį ir romantišką papuošalą. Deimantiniai auskariukai tiks prie visko ir visada atrodys gerai. Be to, galite rasti visokiausių dydžių ir kainų deimantinių auskarų.

Nedideli deimantiniai auskarai sudaro tokį patį įspūdį, kaip ir kirpykloje padaryta klasikinė šukuosena – nepersistengiate, tačiau atrodote dailiau.

Kašmyro vilnos megztinis

Geras kašmyro vilnos megztinis gali džiuginti labai ilgai. Nerasite kito drabužio, kuris būtų toks patogus ir gražus. Be to, su šortais jį galite dėvėti tiek pavasarį, tiek rudenį.

Rekomenduočiau rinktis neutralią spalvą, pavyzdžiui, pilką arba tamsiai mėlyną, o kai ant megztinio galų gale atsiras pūkelių (nesvarbu, kiek pinigų išleidžiu kašmyrui – pūkelių vis tiek atsiranda), jį atnaujinti padės pūkų surinkiklis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)