1. Kaip rūpintis kailiu namuose: „Per drabužį pereikite šepečiu ir pagarinkite, kad pridėtumėte apimties, blizgesio ir elastingumo.“

2. „Markizės žiedas sukuria ilgesnių, lieknesnių pirštų vaizdą, net jei jūsų ranka maža ir plati. Kriaušės ar ovalo formos akmenys taip pat tinkami.“

3. Kasdien nešiojamos liemenėlės turi būti keičiamos kas tris-šešis mėnesius, tuomet, kai jos praranda savo elastingumą, formą, spalvą ir kokybę.

4. Idealu, kai pieštuko formos sijonas baigiasi tie jūsų kelio viršumi. Bet kuris kitas ilgesnis variantas sukurs trumpų kojų iliuziją.

5. Kelnės per daug veržia? Kol jos drėgnos, rankomis ištempkite juosmenį (taip pat galite naudotis džiovintuvu).

6. Atrodykite elegantiškai atidengdamos šiek tiek nuogos odos: jei vilkite mini sijoną ar šortukus, tuomet tegul viršutinė kūno dalis būna pridengta, ir priešingai.

7. Nenuvertinkite gerai krentančio, stilingo žieminio palto. Apačioje galite vilkėti netgi pižamą ir vis tiek atrodysite nuostabiai.

8. Geras batsiuvys gali visiškai atkurti jūsų batus, net jei padas stipriai pažeistas.

9. Lankstykite džinsus kaip profesionalas: pirmiausia, pasidėkite juos ant lygaus paviršiaus, lenkite pusiau iš kairės į dešinę, lenkite dar kartą, kad kelnių kraštai būtų kartu su juosmeniu. Jeigu reikia – perlenkite dar kartą pusiau.

10. Pagalves vilkite šilko užvalkalais, ne tik dėl to, kad išvengsite papildomų raukšlių atsiradimo, bet tai gerokai sveikiau jūsų odai ir plaukams.

11. Negailėkite pinigų satino ar šilko pagalvių užvalkalams: tai saugos jūsų plaukus per naktį. (Taip pat tai padės odai išlikti glotnesnei).

12. Nepirkite daiktų, jei žinote, kad negalėsite jais tinkamai pasirūpinti. Pavyzdžiui, jei žinote, kad to drabužio neplausite rankomis (puošni liemenėlė, karoliukais dekoruotas megztukas).

13. Net ir mažoje spintoje galite pasidaryti apšvietimą: tiesiog įsukite nedidelę lemputę viršuje ir įjunkite į artimiausią elektros lizdą. Jūs ne tik matysite visus savo drabužius, tačiau jūsų spinta atrodys daug prabangiau.

14. Norint sukurti tobulą atraitotų rankovių vaizdą, laikykite viršutinę dalį prispaustą, kol suksite rankovę.

15. V formos iškirptė sukuria ilgesnio liemens vaizdą.

16. Šįryt truputį padauginote kvepalų? Panaudokite bekvapį, aliejaus pagrindu sukurtą makiažo valiklį, jis puikiai pašalina kvepalų perteklių.

17. Esate linkę nešioti odinius batus be kojinių? Tuomet kiekvieną kartą po dėvėjimo išvalykite avalynę minkštu skudurėliu. Tokiu būdu sugersite drėgmę ir išlaikysite batų formą.

18. „Apvalūs auskarai yra klasika, todėl kiekviena moteris – nepaisant amžiaus – privalo turėti tokio tipo papuošalų. Tiesa, lanko formos auskarai derinami prie veido: jei jūsų veidas smulkus, rinkitės didesnius, įvairiai papuoštus auskarus, jei veidas apvalus – labiausiai tiks pailgi, lašo formos.“

19. Užšaldykite džinsus plastikiniame maišelyje ir palaikykite dvi dienas – panaikinsite kvapą ir nereikės jų plauti.

20. Lengvas būdas, ką galite padaryti, kad nuogos kojos atrodytų ilgesnės: užsidėkite kūno spalvos batus.

21. Tuščią kvepalų buteliuką įsukite į nosinaitę ir įdėkite į apatinių drabužių stalčių, tai sukurs subtilų ir švelnų aromatą.

22. Šiluma gali sugadinti jūsų akinių rėmelius, todėl visada juos laikykite tvirtame dėkle ir nenešiokite ant galvos karštą dieną.

23. Prieš skalbdami, marškinėlių prakaito dėmes apipurkškite citrinų sultimis. Ši natūrali rūgštis ištirpina šarminį prakaitą, dėl kurio atsiranda geltonas blukimas.

24. „Vieta, esanti iškart po krūtine, yra liekniausia moters juosmens dalis, todėl norėdamos ją pabrėžti – apjuoskite gražia juosta.“

25. Naudokite skutimosi kremą ir frotinį rankšluostį, kai norėsite pašalinti makiažo dėmes nuo marškinėlių apykaklės.

26. Kai abejojate, visada rinkitės mažesnio dydžio džinsus, nes nešiojant jie šiek tiek išsitampo.

27. „Niekada šlapių batų nedžiovinkite karštu oru. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šiluma išdžiovins odą ir batus nešiosite gerokai trumpiau nei įprastai galėtumėte dėvėti.“

28. Lengviausias būdas, kad spinta atrodytų tvarkingai – visiems drabužiams (kabinamiems, suspaudžiamiems) pirkite tik vienodas pakabas: tokios pačios formos ir spalvos.

29. Prieš miegą, įberkite du tris arbatinius šaukštelius kepimo sodos į sportbačius, miltelius paskirstykite tolygiai. Tai panaikins bet kokį kvapą ir sugers prakaitą.

30. Norėdami, kad drabužiai kuo mažiau susiglamžytų lagamine – viską laikykite plastikiniame sausame maišelyje.

31. Jei du jūsų pirštai lengvai netelpa po liemenėlės juosta, greičiausiai apatinis drabužis jums per mažas.

32. Yra daugybė aksesuarų – šalikėliai, saulės akiniai, kepurės, papuošalai – kurie gali tapti jūsų įvaizdžio akcentu.

33. Prieš nustatant skalbimo programą, prisiminkite vieną dalyką: kuo vanduo karštesnis, tuo drabužiai išsiplaus švariau. Paprastai šiltas vanduo tinka visiems drabužiams; karštu vandeniu geriausia plauti lininius audinius ir itin purvinus drabužius (aukšta temperatūra pašalins bakterijas ir nešvarumus); šaltu vandeniu – gležnas medžiagas.

34. Jei nesate tikri, ar norite to daikto, net kai jam taikoma akcija – tuomet geriau palikite. Jeigu apie jį vis dar galvosite kitą dieną – tada pirkite.

35. Geras patarimas, kai tvarkote spintą: paprašykite pagalbos draugo, kurio stiliumi jūs žavitės. Jis gali pasiūlyti puikių minčių, kaip nešioti vieną ar kitą daiktą, kurį jūs galbūt išmestumėte.

36. Gal tai nuskambės pigiai, tačiau karštas klijų pistoletas puikiai veikia, jei reikia patvarkyti sijono, kelnių ar džinsų kraštus.

37. Galvojate, kaip panaudoti po vieną likusias kojines? Vienas iš variantų toks: kai jus kamuoja skausmai, pripilkite į kojinę pupelių ar ryžių ir pakaitinkite mikrobangų krosnelėje 30 s. – jūs turite nemokamą šildymo maišelį.

38. Dėvėkite naują tikros odos švarkelį lietuje tam, kad pranešiotumėte. Vanduo suminkštins odą ir drabužis gražiai priglus prie jūsų formų.

39. Kas turi laiko skalbti liemenėles rankomis? Plaukite šiuos drabužėlius skalbimo mašinoje šaltu vandeniu, įdėję į apatinių drabužių maišelius. Leiskite išdžiūti natūraliai, pakabinusios ant pakabos.

40. Naudokite citrinos gabaliuką, kai norėsite pašalinti savaiminio įdegio nelygias žymes.