KELNIŲ KOSTIUMAS

Moterys dažniau šventėms renkasi vakarines sukneles, o į kelnių kostiumą numoja ranka. Tačiau investuoti į kokybišką ir idealiai tinkantį kostiumą verta net labiau nei į kokteilinę suknelę. Tiesiog iš kostiumo galėsite sudėlioti daugiau skirtingų derinių, o suknelė po kelių kartų jau pabos.

Vida Press nuotr.

Jei norite, kad kostiumas kaskart įgautų naują įvaizdį, žaiskite aksesuarų ir papildančių drabužių spalvomis, skirtingais stiliais. Pavyzdžiui, kostiumas atrodys kardinaliai kitaip, jei vieną kartą prie jo avėsite elegantiškus aukštakulnius, o kitą - grubesnius arba plokščiapadžius batelius. Galite pakeisti švarko siluetą sujuosusi jį plonu dirželiu, taip pat pokyčiams įtaką darys palaidinės. Jei vilkėsite klasikinius baltus marškinius, kostiumas atrodys griežčiau, jei ekstravagantišką palaidinę - šiuolaikiškai ir madingai.

Kelnių kostiumas H&M, bateliai ZARA, kaklo papuošalas ir palaidinė LINDEX, rankinė MANGO, gamintojų nuotr.

Kelnių kostiumas H&M, bateliai MANGO, palaidinė ZARA, rankinė ir auskarai LINDEX, gamintojų nuotr.

ŽVILGUS SIJONAS

Žvilgaus ar metalizuoto audinio gofruotas sijonas šį sezoną yra vienas madingiausių. Jis puikiai tiks šventėms, kurs elegantiškos damos įspūdį. Derės prie įvairios avalynės, tiek aukštakulnių, tiek kasdieniškų oksfordų ar kareiviškų aulinukų. Norėdama suteikti sijonui naują veidą, parinkite jam vis kitokią bendro derinio stilistiką, pavyzdžiui, blizgantį glamūrą, fatališką eleganciją arba rokenrolą. Kiekvieną stilių raiškiai atspindinčios detalės žvilgų sijoną privers išvysti vis kitu kampu.

Vida Press nuotr.

Švarkas, auskarai, diržas MANGO, rankinė STRADIVARIUS, sijonas ir bateliai ZARA, palaidinė ir šalikėlis H&M, gamintojų nuotr.

Sijonas ir batai ZARA, liemenėlė ir palaidinė H&M, rankinė MANGO, auskarai LINDEX, gamintojų nuotr.

AKSOMINĖS KELNĖS

Aksominiai drabužiai - šaltojo sezono švenčių hitas. Manote tokią suknelę ar kelnes dabar vilkės visos? Nesibaiminkite, tai medžiaga, kurią renkasi ne dažna, mat aksomas ypač išryškina figūros linkius. Vis dėlto jei pasiryžote įsigyti madingąsias aksomines kelnes, pravers kelios idėjos, kaip jas mūvėti skirtingai.

Vida Press nuotr.

Vienas variantas - derinti drabužių spalvą nuo-iki. Kadangi aksomas pavergia šviesą atspindinčiu paviršiumi, vienspalvei aprangai jis suteiks intrigos ir prabangos, taps aprangos akcentu. Kitą kartą derinkite aksomines kelnes prie kitų įdomių faktūrų, pavyzdžiui, satino, odos arba nėrinių. Šiuo atveju prašmatnusis aksomas tarsi liks antrame plane, tačiau atrodys dar prašmatniau. Pabandykite prie kelnių atspalvio derinti papuošalus, prie šaltų atspalvių tiks sidabras, o prie šiltų - auksas arba bronza.

Kelnės ir rankinė ZARA, palaidinė ir diržas MANGO, kaklo papuošalas LINDEX, aukštakulniai H&M, gamintojų nuotr.

Kelnės, aukštakulniai ZARA, švarkas MANGO, rankinė ir palaidinė H&M, kaklo papuošalas LINDEX, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)