Trečiosios šio sezono laidos tema – stilingas įvaizdis šventei. R. E. Pitkauskienė ir stilistas turėjo vos penkias minutes tam, kad parduotuvėje „F8 Outlet“ apsirengtų nuo galvos iki kojų.

Šiltasis sezonas ne veltui vadinamas didžiųjų gyvenimo švenčių metu. R. E. Pitkauskienė ruošiasi netrukus įvyksiančioms draugų vestuvėms Graikijoje, tad stilisto jai parengtas iššūkis – puiki proga išbandyti net kelis skirtingus įvaizdžius.

Laidos dalyvių nuomonės šįkart gerokai išsiskyrė. Rūta pasiliko prie moterims įprasto ir saugaus varianto – rinkosi kūno linijas pabrėžiančią trumpą suknelę, o štai J. Šatas nusprendė gražuolę įsprausti į klasikinį kostiumėlį, kurio akcentu tapo liemenį išryškinęs korsetas.

Kam stiliaus dvikovos užduotį atlikti pavyko geriau? Galutinis vertinimas priklauso tik nuo jūsų. Balsuokite!

Paklausta apie savo apsipirkimo įpročius, Rūta Elžbieta pasakojo dažniausiai apsiperkanti greitosios mados parduotuvėse ir aklai nesivaikanti prabangių prekinių ženklų. „Nesu prekinių ženklų vergė, nesistengiu įpirkti „Gucci“ ar „Chanel“. Nežinau, ar pirkčiau suknelę už du tūkstančius eurų...

Man patinka drabužiai, kurie ant manęs atrodo gražiai. Jei randu idealiai man tinkantį drabužį, kuris yra brangesnis nei buvau numačiusi, man nesudreba ranka jį įsigyti. Svarbiausia ne tai, kiek išleidi drabužiams, o tai, ar juos vilkėdama jautiesi gerai“, – kalbėjo tituluota gražuolė.

Daugiau Rūtos ir Joringio derinių nuotraukų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)