Mano akys „liūdnos“ ir yra užkritę vokai. Kaip jas dažyti?

Esant užkritusioms „liūdnoms“ akims, reikėtų akių makiažo pagalba optiškai pakeisti jų kryptį, kad išoriniai kampučiai kiltų į viršų. Didžiausią akcentą rekomenduoju dėti ant išorinių kampų, pavyzdžiui, naudoti pravedimą (jei tinka), jį stengtis nubrėžti keliant kampą į viršų. Taip pat galima tamsinti kampą šešėlių pagalba.

Kokiomis priemonėmis valote panaudotus šepetėlius?

Esant galimybei, šepetėlius geriausia plauti su vaikams skirtu muilu. Jis yra bekvapis, nekenksmingas odai bei šepetėliams. Po plovimo taipogi galima naudoti kondicienierių, jei šepetėlis yra natūralių šerelių. Kai reikia greitai išvalyti šepetėlius, tada naudoju specialų skystį, kuriuo prekiauja dauguma makiažo priemonių gamintojų.

Kokią priemonę naudoti, norint sulyginti antakius, t.y. jų formą, ilgį, išlinkimą, kad atrodytų natūraliai, o ne „išpieštai“?

Siūlyčiau naudoti antakių gelį, kad suteikti jiems formą, o esančius tarpelius užpildyti šešėliais arba antakių pieštuku. Jis yra kietesnis nei įprasti pieštukai, todėl nepalieka ryškių linijų.

V. Garliauskienė ir A. Gilytė

Jei tinka ryškus makiažas, ar reikia pakeisti į neryškų (darbe ryškus nėra galimas)?

Jei tinka ryškus makiažas, galima ryškiau pabrėžti akis arba lūpas, o ne viską kartu. Tokiu būdu jūs patiksite ir sau, ir nesukelsite nepatogumų darbe.

Man įdomu, kuo ypatinga ir išskirtinis makiažo pagrindas „Make Up For Ever“? Pastebėjau, kad ją labai mėgsta naudoti makiažo meistrės ir akcentuoja kaip profesionalią kosmetiką. Gal ji tik gerai maskuoja ir naudojama tik tam tikromis progomis, bet, tarkim, kiekvieną dieną naudoti yra „per sunki“ odai?

„Make Up For Ever“ yra profesionali pudra dėl to, kad ji neturi SPF filtro, kuris atsispindi fotografijose bei kameroje. Veidas nugrimuotas su pudra, turinčia aukštą SPF lygį gali atrodyti išmuštas baltomis dėmėmis. Tad kasdienai galite rinktis iš labiau tinkančių produktų kokrečiai jūsų odai. „Make Up For Ever“ naudojimas kiekvieną dieną gali sausinti odą.

Ką manote apie micelinį vandenį? Ar galima kasdien jį naudoti makiažo valymui? Ar akių pravedimas skystu pieštuku šiemet vis dar madoje?

Micelinis vanduo yra puiki priemonė norint švariai nuvalyti veiduką. Jei tinka ir patinka, tikrai rekomenduoju jį naudoti. Ši priemonė ypač gerai tinka valyti akių makiažą.

Ar tiesa, kad šiais metais padūmavusių akių makiažas taip pat nemadoje?

„Smokey eyes“ šią žiemą yra dar populiarios, tik jos yra truputį pagardintos blizgučiais. Taip pat madingos plačios juodos akys bei skirtingų spalvų „smokey eyes“ efektas.

Kaip būtų galima koreguoti užkritusius akių vokus šešėlių pagalba?

Užkritusius vokus reiktų išmokt pakelt šešėlių pagalba, pasirenkant teisingą atspalvį bei šiltumą ar šaltumą. Tada bandyti išgauti gylio efektą ties problemine vieta. užkritusią vietą patamsinant, o virš jos pašviesinant. Taip pat labai padeda gausiai padažytos blakstienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją