„Ate“ pėdkelnėms, megztiniams ir šiltiems sluoksniams, „labas“ įdegusiai odai, saulės akiniams ir plonytėms suknelėms. Pagaliau!

Vasara be jokios abejonės yra mano mėgstamiausias metas, tu tik pagalvok, kokia įvairenybė sijonų, lengvų palaidinių, akinių nuo saulės, ką jau kalbėti apie maudymosi kostiumėlius.

Turbūt tu, kaip ir aš, tikrai planuoji atostogas prie jūros, o gal net vandenyno. Todėl lengvi ir praktiški drabužiai yra būtinybė. Žinoma, norisi, kad jie būtų ryškus, gaivūs ir atkreiptų dėmesį, juk vasarą galime sau leisti šiek tiek pažaisti spalvomis ir tekstūromis, tad šalin visus bespalvius drabužius ir pradėkime vasarą drauge.

Šiandien aš tau noriu pristatyti savo vasaros favoritus, kurie tikrai atsidurs mano spintoje, nori atsišviežinti ir tu? Aš tau padėsiu tai padaryti greitai ir be didelio galvos skausmo!
Vasariškas derinys pagal Agnę Gilytę

1. „Due Fashion“ (nuolaidos kodas – gilyte15) I 2. „AiMi“ (nuolaidos kodas gilyte) I 3. „Odder Side“ (nuolaidos kodas – gilyte15) I 4. „Silk Philosophy“ (nuolaidos kodas – gilyte25) I 5. „TOMS“ (nuolaidos kodas – gilyte15) I 6. „Glasses on“

Visada daugiau idėjų - www.gilyte.lt