Tai tarsi terapija, o kai įpranti ją kartoti kas sezoną – dar ir labai efektyvi, išsivalo ir lentynos, ir pakabos, ir galva. Be to, nebeerzina nereikalingi drabužiai ir vilki tik tai, kas patinka ir tik tai, kas tau tinka. Išmeti/išdalini viską, ko tau nebereikia, pergalvoji derinius, susitvarkai, o matydama, ką turi, ir ko ne – atrandi, ko tau reikia.

Nori ir tu pradėti naują sezoną ne tik švaria galva, bet ir spinta? Tuomet pirmyn. Padarykime tai drauge.

Ką pasiliekame?

Mini rankinės. Jos patogios, nedidukės, tačiau talpina viską, ko gali prireikti moteriai. Jos puikiai tinka tiek vakarėliui, tiek biurui. Jos ypač kompaktiškos, dažniausiai lygios odos ir su šiek tiek stambesniu diržu. Patogios nešioti tiek per petį, tiek per juosmenį.

Neonas. Tai tendencija, kuri stabdo praeivių žvilgsnius, kita vertus, juk neprivalai vilktis salotinės spalvos suknelę, gali viską interpretuoti subtiliau. Kalbu apie mažas detales – diržą, avalynę, rankinę, pirštines ar kepurę. Tai kaip mat pagyvins tavo rudens garderobą.

J. Lo auskarai. Dideli, traukiantys akį, iš hip hopo laikų atkeliavę auskarai. Šį sezoną jie įgauna minimalias formas, tačiau išlaiko savo išskirtinumą. Derink skirtingų dydžių ir pločių žiedo formos auskarus, jei nori dar labiau išsiskirti.

Kombinezonai. Kitaip dar vadinama „praktiška apranga“, kai ryte nereikia sukti galvos, ką apsirengti. Pakanka vieno drabužio ir tu jau pasiruošusi. Kombinezonai – labai praktiški, patogūs ir stilingi. Todėl turėti bent vieną savo spintoje tikrai pravers, be to – jie puikiai tinka sluoksniavimui.

Vyriškas kostiumas. Vyriško kirpimo kostiumas vėl grįžo. Tiek darbe, tiek vakarėlyje, tiek laisvalaikiu mieste – jis nepaliks abejingų, todėl jei turi tokį spintoje (ar bent jau turi švarką) – nesugalvok jo išmesti, nes šį sezoną su juo atrodysi puikiai.

Ką išmetame?

Batai virš kelių. Ši mada jau atsisveikina, na bent jau iki kito sezono, dabar garsiausi mados namai renkasi patrumpintus aulinukus, todėl batus virš kelių šį sezoną matysi retai. Bet gal tai gera naujiena? Juk jie tinka tikrai ne kiekvienai.

Mikro akiniai. Kaip greitai atkeliavo – taip greitai ir dingo iš mūsų kasdienybės. Nors, nesiginčiju, kai kurioms jie labai tiko, tačiau, visgi, tokio tipo akiniai reikalauja specifinių bruožų ir veido formos. Todėl jei nori jaustis saugiai – geriau šį rudenį rinkis tai, kas tau tinka labiausiai, o ne aklai vaikykis tendencijų (seniai žinoma tiesa, kuri tik patvirtina šį patarimą).

Nuogi pečiai. Ši mada, turbūt, keičiasi taip greitai, kaip metų laikai. Tai visai normalu, nes šaltuoju metų laiku – ji nepraktiška. O ir Karmen įvaizdis jau seniai nebe madoje.

Tekste panaudotos Vida Press nuotraukos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt