– Agne, ko nori moterys?

– Dažnai mes pačios nežinome, ko norime, nes norime visko, esame tokios skirtingos, kasdien vis kitokios... Tiesa, yra vienas dalykas, kurio norime visos – ramybė spintoje ir garantas, kad gerai atrodome. Tai duoda pasitikėjimo savimi, provokuoja aplinkinių komplimentus ir verčia mus jaustis nuostabiai.

– Stiliste dirbate jau ne vienerius metus. Ar matote kokių nors dėsningumų moterų spintose?

– Taip, apskritai stiliste dirbu nuo 19 metų, tačiau asmenine stiliste ir spintos formuotoja – apie šešerius metus, ypač darbo padaugėjo po to, kai išleidau savo pirmąją knygą.

Dėsningumų yra labai daug ir mano klientai nėra tik moterys, vyrai taip pat nori atrodyti gerai, ypač tie, kurių karjeros posūkiai priklauso nuo to, kaip jie save reprezentuoja.

Savo klientus galėčiau suskirstyti į kelias grupes: tai žmonės, kurie turi ribotą laiko kiekį, tie, kurie nenori gilintis į aprangą, tačiau nori atrodyti puikiai, tie, kurie taupo (ir laiką, ir pinigus), tie, kurie nori permainų, tie, kurie jau nebemato, ką turi savo spintoje. Mano klientas apsiperka ir greitosios mados parduotuvėse, ir internetu, ir gerose kokybiškose, ir prabangiose. Visi ieško to paties – kokybės ir geros kainos (net ir tie, kurie neturi poreikio taupyti).

– Kur link sukate?

– Radau sprendimą, kaip apjungti tai, ką jau turi spintoje, kaip neapsikrauti daiktais, kaip sutaupyti laiko ir kaip iš mažai sukurti daug, nepamirštant kokybės už gerą kainą. Matau begales liūdnų, pasimetusių, chaotiškų ir margų (arba, priešingai, juodų) spintų, kuriose yra nemažai pavienių daiktų, tačiau jie tarpusavyje nelabai turi ką bendro. Todėl reikia kelių daiktų, kurie juos apjungtų ir padėtų sukurti naujus derinius per daug neinvestuojant ir nesigriebiant kardinalių pokyčių.

Agnė Gilytė

– Ir kaip tai padaryti?

– Svarbu greta tavo asmenybę ir gyvenimo būdą atspindinčių pirkinių (nesvarbu, apgalvoti jie ar spontaniškai emociški) turėtų bazinių, kurie lyg viską apjungtų. Todėl sudėliojau „Spintos kapsulę“, kurioje – kiekvienai spintai būtini lengvai derinami drabužiai. Tai trikotažo marškinėliai (yra trys bazinės ir lengvai derinamos spalvos: pilka, juoda, balta), lengvai formuojantis trikotažo sijonas ir malonaus trikotažo midi suknelė.

– Nesate dizainerė, tad kaip viską padarėte?

– Taip, ir nepretenduoju ja būti. Esu profesionali stilistė, puikiai žinau visas šio darbo subtilybes ir nuolat mokausi, todėl klientams visad pasiūlau įdomių, kokybiškų ir naujų sprendimų. Nei viena spinta galiausiai nėra vienoda. Tačiau jas visas jungia vienas dėsningumas: pavieniai daiktai, kurie išmuša iš vėžių, kai reikia kažką apsirengti. Tad sudėjau į vieną vietą tai, kuo tikiu, ką pati vilkiu jau ne vienerius metus ir ką drąsiai galiu pasiūlyti visoms Lietuvos moterims.

– Turbūt visiems labai smalsu, kokios produktų kainos?

– Tikiuosi nudžiuginti pirkėjus ne tik geru sprendimu, kai nėra ką apsirengti, bet ir patraukliomis kainomis. Viską rasite www.gilyte.lt ir socialiniuose kanaluose. Beje, ten kasdien pateiksiu vis naujų idėjų, ką ir kaip derinti. Tikiuosi įkvėpti moteris mylėti save ir turint mažai sukurti daug!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)