Puikiai suprantu, jog tikrai ne kiekviena savo spintoje gali rasti tinkamą drabužį vakarėliui. Tačiau lakstyti prieš pat renginį ir ieškoti suknelės vienam vakarui taip pat sau gali leisti ne kiekviena.

Todėl aš visada galvoju, kaip iš mažiausiai išspausti daugiausiai. Tad kviečiu improvizuoti ir sukurti kažką naujo iš to, ką jau turi. Tereikia pridėti vieną ar kitą detalę ir voila!

Papuošalai. Jei visai neturi kuo eksperimentuoti – rinkis juodą. Kokybišką juodą palaidinę (šilkinę arba net tvirto trikotažo) ir juodą struktūrišką švarką (manau, kiekviena moteris privalo savo spintoje turėti jai tinkantį juodą švarką). Na ir tada pradėk žaisti – susikelk plaukus, pasidažyk ryškiai lūpas ir nepagailėk aksesuarų. Aš mėgstu maišyti įvairius dydžius ir formas, net skirtingas medžiagas. Atsidaryk savo, mamos ar draugės papuošalų dėžutę ir nebijok eksperimentuoti. Kai apranga tokia – aksesuarų gali būti daug. Tik atsargiai su spalvomis, kad nepavirstum į „šarką“, geriau rinkis 2-3 spalvas – taip išlaikysi harmoniją. Žaisk su ilgiais ir formomis.

Blizgučiai. Kokie naujieji be blizgučių? Tikriausiai tai vienas lengviausių ir paprasčiausių būdų akimirksniu pasiruošti Naujųjų Metų vakarėliui. Tik jei nenori atrodyti šiek tiek banaliai – rinkis kažką modernaus. Kad ir didoką, prailginą švarką, plačias kelnes. Jeigu nenori persistengti ir bijai, kad pernelyg ryškaus ir blizgaus derinio nesuderinsi, rinkis blizgius akcentus, tarkim, blizgų švarko atlapą.

Šilkas. Kartais pakanka vienos kokybiškos ir prabangiai atrodančios šilko palaidinės. Taip, ir minimalizmas gali atrodyti labai šventiškai. Šilkas yra ta medžiaga, kuri tarsi pakylėja tave į kitą lygmenį, tarsi uždeda tau nematomą karūną. Net ir lengvutė šilkinė palaidinė ant plonų petnešėlių gali atrodyti fantastiškai derinama su klasikiniu sijonu ir aukštakulniais. O jei nori kažko labiau neįprasto – rinkis margintą šilką. Jis visada atrodo išskirtinis ir unikalus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)