Jūsų dėmesiui – trumpas gidas, ką būtina turėti kiekvienam savo išvaizda ir įvaizdžiu besirūpinančiam vyrui:


Rankų kremas

Mums patinka, kai mus liečia švelnios rankos, todėl jas būtina drėkinti ir maitinti. Todėl rankų kremas turėtų būti vonioje šalia muilo arba automobilyje.

Paakių kremas

Paakių kremas skirtas ne tik moterims ir nieko čia nevyriško nėra. Norisi daug šypsotis, todėl jautrią paakių orą būtų puiku drėkinti. Na, bent jau tada, kai tau per 30.

Antibakterinis prausiklis

Nuprausti veido tik vandeniu, deja, nepakanka. Lygi ir graži oda yra ta, kuri prižiūrėta. Ryte ir vakare naudok antibakterinį veido prausiklį.

Dušo gelis-šampūnas

Sporto krepšyje, tikiu, erzina buteliukų gausybė, todėl visuomet patogu, kai dušo gelis ir šampūnas yra viename. Šis tinkamas dar ir skutimuisi.

Batų kempinėlė

Mes, moterys, vyrą pasitinkam pagal batus. Tad ši greito naudojimo kempinėlė yra dar vienas daiktas, kurį privalu turėti batų dėžėje ar bent jau automobilyje.

Vyrai, pasitempiam! Reikia labai nedaug, kad įsimylėtume jus iš naujo.

Laidos filmavimo užkulisius išvysite DELFI Stilius galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)