Pirmiausia, reikia nepamiršti, jog tamprės nebūtinai turi būti iš slidžios sportinės medžiagos, tamprėmis vadinamos visos kelnės, kurios yra pagamintos iš itin elastingos medžiagos ir neturi ryškių siūlių, sagų ar užtrauktukų. Jas – labai patogu mūvėti ir lengva prižiūrėti.

Tačiau dėvint jas – labai lengva prašauti, nes jos pabrėžia visus, net ir mažyčius tavo trūkumus. Bet visai netiesa, kad tamprės – netinkamas drabužis. Tai gali tapti puikiu tavo kasdieninio derinio pagrindu ir beje, labai patogiu, jeigu žinosi kelias esmines taisykles:

1. Nepamiršk, kad balansas yra svarbiausia, tad jeigu renkiesi tampres – viršutiniai drabužiai turi būti platesni ir ilgesni.

2. Rinkis tik kokybišką drabužį. Tamprės – labai slidus reikalas, todėl nepagailėk pinigų kokybiškai, tvirtai ir storai medžiagai, antraip – persišvies viskas, ko tikrai nenorėtum.

Agnė Gilytė

Kaip derinti tampres šaltuoju sezono metu?

• Su moderniu, prailgintu švarku. Jis bus puiki atsvara ir suteiks tavo įvaizdžiui modernumo bei šiuolaikiškumo.

• Su ilgu paltu. Kuo ilgesnis – tuo geriau atrodys tavo derinys. Šį sezoną itin madingi paltai, kurie beveik siekia žemę.

• Su didele pūkine striuke. Taip sukursi šiuolaikišką gatvės įvaizdį, kuris puikiai tiks tavo laisvalaikiui, kai norisi patogumo ir universalumo.

• Su megztu kardiganu. Tobulas derinys kelionėms. Lėktuve ar automobilyje jausiesi lyg namuose, o išlipusi ir keliaudama po naują miestą – atrodysi nepriekaištingai.

• Su vintažiniu odiniu švarku. Jeigu kada nors matėte filmą „Briliantinas“ su Džonu Travolta, tikrai žinote, apie kokius laikus aš kalbu. Tai rokenrolas. Beje, vintažiniai deriniai vis dar nesitraukia ir šį sezoną, todėl su šiuo deriniu tikrai neprašausi.

• Su prailgintais baltais marškiniais. Kuo storesnės ir standesnės medvilnės – tuo geriau. Jei nori – per liemenį persijuosk juodą odinį diržą ar rankinę, kuri susisega kaip diržas – užsimesk liemenę ir prašau – turi nepakartojamą derinį tiek dienos metu, tiek vakare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)