Plaukų aksesuarai 2019 metais grįžo su trenksmu. Jeigu vienoje iš garsiausių „Sekso ir miesto“ serijų pagrindinė herojė Kerė juokėsi iš provincialės su stora plaukų gumyte, kuri atvažiavo į Niujorką, tai šiandien tokios storos plaukų gumytės karaliauja ant podiumų ir yra neatsiejama TOP modelių kasdienos dalimi.

Labiausiai aukštosios mados podiumus ir garsiausius dizainerius sužavėjo ne kas kitas, o plaukų aksesuaras, kurį kiekviena nešiodavome pradinėje mokykloje – plaukų segtukai.

Nuo didelių ir avangardinių iki tradicinių „mokyklos“ laikų segtukų, kurie dažniausiai segami ne po vieną, o net po keliolika – madinga tai, aks traukia akį modernia senosios mados interpretacija. Su naujais segimais plaukų aksesuarais taip šukuosena įgauna visai kitokį stilių: nematytą ir keistai įdomų. Tad kaip nešioti šį nuo podiumų nesitraukiantį aksesuarą, kad ir tu neatsiliktum nuo naujausių mados vėjų?

Segtukai su užrašu. Segtukai su užrašais puikiai atrodo segimi vieni, prie trumpesnių, kiek netvarkingai sušukuotų plaukų ar aukštai sukeltų kuodų – jie ne tik „pažaboja“ netvarkingą šukuoseną, bet ir suteikia jai jaunatviško žavesio.

Mokyklinukė. Tradiciniai, dar mokyklos laikų atmintyje įstrigę segtukai, kurie atrodo labai žaviai. Jie puikiai tinka toms, kurių plaukai yra tiesūs ir tvarkingi, tuomet įspūdis tik dar labiau sustiprinamas ir sukuriamas „geros mergaitės“ įvaizdis. Plaukai susegami už ausų, o prie tokios šukuosenos puikiai atrodo ir šiek tiek labiau provokuojanti apranga.

Plaukų segtukai

Perlai. Dideli segtukai su netikrais perlais – visiškas hitas. Geriausiai jie atrodo prie paplūdimio stiliaus šukuosenos – kai plaukams leidžiama natūraliai išdžiūti, o norint didesnio efekto jie supurškiami jūros vandeniu.

Plaukų segtukai

Kuo daugiau – tuo geriau. Daug segtukų ant vieno galvos šono sukuria puikią šukuoseną ne tik dienai, bet ir vakarui, kai norisi pabrėžti kaklo ir dekoltė liniją. Kuo daugiau segtukų (ir nebūtinai jie turi būti vienodi) – tuo geriau. Nebijok eksperimentuoti. Taip pat jie puikiai atrodo derinami su panašios stilistikos auskarais.

Plaukų segtukai

Daugiau segtukų stilizavimo pavyzdžių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)