Dideli ir stori megztiniai, retai kada telpa po mūsų paltais ar striukėmis, o šalikai ir kepurės priverčia elektrintis plaukus ir tada norisi tik vieno – palysti po antklode ir neiti iš namų. Tačiau tai – ne išeitis. Ruduo gali būti išties smagus metas, jeigu žinosi pora triukų ir paslaptėlių, kaip derinti drabužius, kad nesušaltum, bet atrodytum puikiai.

1. Iš senelio spintos

Rudens žiemos sezoną – norisi jaukumo, paprastumo ir, žinoma, šilumos. Todėl visi stori vilnoniai audiniai – puikiai tiks tavo kasdieniams deriniams. Languoti vilnos švarkai, kurie buvo madingi dar tavo senelio laikais ir paaukštinto liemens storos vilnos ar velveto kelnės – nerealus derinys vėsę ir lietingą rudens popietę.

2. Permatomos detalės

Permatomi audiniai – šventinio sezono perliukas. Derink permatomo audinio palaidinę su grubaus džinso kelnėmis ar storu vilnoni sijonu – taip, žaisdama kontrastais, sukursi nepaprastą įvaizdį savo šventiniam vakarėliui.

3. Žiemiška bohema

Lengvos, daugybės sluoksnių bohemiškos suknelės – puikus pasirinkimas ne tik vasarą, bet ir žiemos sezoną. Svarbu tinkamai priderini avalynę, aš siūlyčiau rinktis ilgus odinius batus ir, žinoma, šio sezono nepamainomąją – baikerio striukę. Taip atrodo žiemiška bohema!

4. Viskas apie tvidą

Tvido švarkai, sijonai ir net suknelės – šaltąjį sezoną kokybiškas tvidas – vienas iš praktiškiausių ir stilingiausių pasirinkimų, todėl jei nori jaustis šiltai, bet atrodyti nepaprastai elegantiškai, vietoj storų ir didelių megztukų – rinkis tvidą. Jis atrodys kur kas geriau nei milžiniški megztiniai, kurie net netelpa po paltu.

5. Maža vintažinė rankinė

Ar pastebėjai, kad pasaulis eina iš proto dėl mažų vintažinių rankinių, kurios buvo madingos top modelių laikais? Viskas sukasi ratu ir grįžta su trenksmu, dabar mažos vintažinės rankinės – must-have aksesuaras, kuris taps neatsiejama tavo derinio dalimi.

6. Kai nėra ką apsirengti – rinkis basic

Visoms būna dienų, kai nėra ką pasirengti ir tai visai nereiškia, kad apsirengti nėra ką, tiesiog – tokia nuotaika. Spinta pilna, o niekas netinka. Tokiomis dienomis – atsigręžk į savo spintos kapsulę, kuri išgelbės bet kurioje gyvenimo situacijoje.

7. Pončas

Kai norisi jaukumo, paprastumo, tačiau striukė atrodo per paprastai. Rinkis šiltą ir apgobiantį pončą. Taip. Jie ir vėl grįžta, todėl gali drąsiai juos derinti net ir prie biuro aprangos.

8. Ilgos rankovės

Ilgos rankovės – vienas iš praktiškiausių ir patogiausių dalykų žiemą, ypač po paltais, pripažinkime, mes lietuvės, gana aukštos moterys, todėl nenuostabu, jog daugelio paltų rankovėms mums kiek trumpokos. Tačiau čia į pagalbą atkeliauja golfas, kuris tiks ne tik po paltu, bet ir po švarku ar liemene.

9. Batai virš kelių

Tai – tikri šaltojo sezono gelbėtojai. Batai virš kelių gali tau padėti sukurti krūvas derinių net iš vasarinių drabužių. Turėdama kokybišką porą over-the-knee batų gali lengvai šaltojo sezono garderobe naudoti lengvesnes pavasarines ar net vasarines sukneles. Ypač jei ant viršaus apsirengsi didesnį megztuką – taip sukursi labai jaukų ir romantišką įvaizdį.

10. Bet kur ir bet kada – švarkas

Kokybiško ir klasikinio švarko reikia kiekvienos moters garderobe. Kodėl? Jis nereikalauja daug priežiūros, jį labai paprasta derinti ir jis – niekada neišeis iš mados. Įsigijus tokį – tikrai neprašausi, nes galėsi jį dėvėti ne tik rudenį ar žiemą, bet ir kiekvieną metų dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)