Sportas mano gyvenime užima labai svarbią vietą. Nesu maniakė, tačiau man patinka sveikas ir tvirtas kūnas bei veikla, kuri atpalaiduoja bei suteikia energijos visai dienai. Visuomet sportuoju ryte ir taip prailginu dieną, nes paprastai su apranga ir sportiniais bateliais prie durų stoviu apie 7 val. 30 min.

Sportuoju su trenere, mokausi žaisti badmintoną ir kartais išbandau naujus sportus – vakar šokau step’ą ant dangoraižio stogo, anądien išbandžiau treniruotę su diržais, kartais mėgstu pilates ar jogą. Nekenčiu monotonijos ir rutinos, todėl mano pagrindinis reikalavimas visoms veikloms – kad jos nebūtų nei kvapo. Sportas – ne išimtis.
A. Gilytė

Bet kokiu atveju, manau, kad ir tu jei dar nesportuoji, tai tikrai galvoji pradėti. Nesakyk, kad nei karto nesi sakiusi: „privalau pradėti sportuoti, bet gal nuo kitos savaitės“. Mums, moterims, reikia malonios paskatos, kuri suteiktų daugiau motyvacijos pagaliau įšokti į sportinę aprangą.

Nauji drabužiai – puiki motyvacija! Turbūt pastebėjai, kad sportinis stilius šiandieną dabar vėl „ant bangos“. Šiek tiek ilgiau paskrolinus feisbuko sieną, atrodo, jog sportuoja kas antras, jei ne kiekvienas.

Vakar draugės, su kuriomis strakaliojom aplink stepą, pasidalino savo mintimis apie sportinę aprangą: „kuo labiau sportuoji, tuo palvų daugėja. Kuo daugiau jų, tuo geriau“, „geriausi drabužiai yra tai, kas įkvepia, ne vis tiek mėgstamiausiais tampa tik keli treniruočių drabužiai. Patogu, stilinga, lengva judėti“.
A. Gilytė (viduryje)

Tad gal kaip tik dabar ir yra tas tobulasis momentas pradėti judėti. Sukūriau specialų derinį tau, kuris puikiai tiks sportui, o pakeitus kelias detales – ir laisvalaikiui! Labai svarbus dalykas – gera sportinė liemenėlė, skirk dėmesį jai išsirinkti.

Tampres pakeitusi į boyfriend tipo džinsus gausi smagų laisvalaikio derinį, kuris tiks ir valgant ledus, ir važinėjant riedlente, ir einant į kiną. Tiesa, ant tamprių apsivilkusi lengvą suknelę puikiai atrodysi net vakare! Mano derinys – pastelė su ryškiais akcentais, kad būtų linksmiau!
„Audimas“ džemperis, „Due Fashion“ tamprės, „Aimi“ marškinėliai,  „Adidas Originals“ sportiniai bateliai, „Kanken“ sporto krepšys, „Stella McCartney“ sporto liemenėlė