Klysta tie, kurie mano, jog chaki spalva turi vieną atspalvį. Dažnai girdžiu moteris skundžiantis, kad viena ar kita spalva joms netinka, tačiau tai netiesa. Viena spalva gali turėti daugybę atspalvių, todėl labai svarbu išmokti jais žaisti ir atrasti sau tinkamą.

Viena universaliausių ir lengviausiai derinamų spalvų – juoda. Tokie drabužiai neretai užima daugiau nei pusę kiekvienos spintos, nes įsivaizduojama, kad ji tinka visiems. Tai nėra visiška tiesa, nes juoda spalva, vilkima šalia veido, išryškina visus veido odos netobulumus: jei esi pavargusi, neišsimiegojusi, tavo oda neprižiūrėta, ryškūs kapiliarai ar tiesiog tau trūksta saulės – juoda spalva viską išryškins.

Tad kaip bazinę garderobo spalvą siūlyčiau dar kartą apsvarstyti ir naudoti ne tik juodą, bet ir pilką, mėlyną, chaki.

Kaip derinti chaki spalvą?

Chaki spalva gali tarnauti tau tiek darbe, tiek laisvalaikiu. Ji neutrali, nerėžianti akies ir tinkanti prie tavo klasikinės spalvų paletės. Taip pat tinkamai pasirinkus jos toną, ji gali atskleisti ir pagyvinti tavo odos spalvą.

Balta + chaki. Tai bene klasiškiausias derinys. Toks derinys nereikalauja daug: balti medvilniniai marškiniai ar balta šilko palaidinė – viskas, ko reikia tobulam deriniui. Žinoma, šaltuoju sezono metu šį derinį puikiai papildytų ir camel spalvos švarkas ar paltas.

Dryžiai + chaki. Jeigu ieškai derinio, kuris puikiai tiktų ir laisvalaikiu, ir darbo metu – rinkis chaki kelnes ir dryžuotą palaidinę. Dryžiai šiandien taip pat taiko į klasikos gretas, jie neutralūs ir tinkantys prie daugybės atspalvių, todėl prie chaki spalvos jie taip pat tinka puikiai.

Džinsas + chaki. Tobulas casual friday derinys. Lengva mėlyna spalva papildo chaki ir ją dar labiau atskleidžia, todėl toks derinys taps neatsiejamas tavo penktadienio aprangos biure dalimi.

Juoda + chaki. Šis derinys labiau tinka rudeniui, kai norisi šaltesnių, ne tokių ryškių spalvų, čia puikiausias tavo kiekvienos dienos palydovas taps didelis juodas megztukas, o nuobodžius džinsus galėsi pakeisti chaki spalvos kelnėmis ir tavo derinys kaip mat taps įdomesnis.

Ryškiai raudona + chaki. Jei nori sukurti išskirtinį derinį – rinkis chaki ir ryškią raudoną, toks derinys nepaliks abejingų. Šaltesnėmis dienomis chaki spalvos kelnes derink su dideliu raudonu megztiniu aukštu kaklu ir oversized stiliaus baikerio švarku ar storos vilnos „tėčio“ paltu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)