Be džinsų egzistuoja daugybė įdomių alternatyvų, apie kurias dažnai pamirštame: odinės kelnės, kulotės, klasikinės kelnės, velvetas, aksominės kelnės... Visko tiek daug. O kai pasirinkimas didžiulis – išsirinkti sunku.

Renkantis kelnes svarbiausia atkreipti dėmesį į:

1. kelnių patogumą (nesirink tų, kurios atrodo puikiai, bet spaudžia visą kūną ar nuolatos prašosi tempiamos į viršų);

2. tinkamumą figūros tipui. Atidžiai pasirink modelį, nes netinkamas gali kardinaliai pakeisti tavo figūrą. Štai kulotės, nors ant pakabos ir atrodo puikiai, tinka tikrai ne visoms;

3. derinimo galimybes. Aš renkuosi tas, kurios puikiai atrodo ne tik kiekvieną dieną keliaujant į darbą, bet atitinkamai pasirinkus aksesuarus gali tikti ir vakarėliui.

Mano šio sezono favoritai yra šie:

Velvetinės kelnės

Kaip ir praėjusį šiltąjį sezoną, taip ir dabar – velvetas vėl bus madingas, o old school tipo kelnės puiki alternatyva džinsams. Velvetas beveik nesiglamžo, neišsitampo (kitaip nei džinsai), yra patogus ir atrodo kur kas originaliau nei džinsai. Tad jei dar neturi poros – vertėtų pasvarstyti apie įsigijimą, o kokio tipo pirkit, jau priklauso nuo tavo figūros.

Man ypač patinka šiek tiek platėjančios velvetinės kelnės. Alternatyva, jei šioms nesiryžti – siaurėjančios ir šiek tiek patrumpintos kelnės. Be to, turėk omenyje, kad velvetas gali vizualiai platinti tavo kojas ar klubus.

Itin plačios kelnės

Plačios kelnės yra viena, tačiau labai plačios, tokios, kurios suteikia net sijono efektą, – atrodo tikrai įspūdingai. Jos puikiai dera prie kasdieninės aprangos, be to, su tokiomis keliaučiau net ir į renginį vakare. Žinoma, geriausiai jos atrodo, dėvimos su aukštakulniais, tačiau nepamiršk, jog tokiu atveju tavo kelnės turėtų beveik liesti žemę.

Paper bag tipo kelnės

Kelnės aukštu sutrauktu liemeniu ir diržu. Dažniausiai jos būna arba tiesios ir patrumpintos arba siaurėjančios ir taip pat trumpintos - taip sukuriama pusiausvyra. Aukštas rauktas liemuo, ir ilgos klešnės labiausiai tiktų aukštoms moterims ir toms, kurių juosmens linija kontrastinga išreikšta.

Juostelės šonuose

Treninginės kelnės mieste? Ne, aš nejuokauju. Tai jau kurį laiką didmiesčių gatves užkariavusi mada ir galiu pasakyti, kad kai kuriems ją prisijaukinti pavyksta puikiai. Nereikia bijoti derinti sportinio stiliaus su moderniu. Šis žaidimas netgi smagus! Ypač tokio tipo kelnės tinka jaunimui, plačios ir prasegtos klešnės su didelio ir storo pado sportiniais batais atrodo išties žaismingai ir smagiai. Pridėk tinkamus aksesuarus ir atrodysi verta stiliaus puslapių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)