„Konsultuodamas klientus stiliaus klausimais pastebėjau, jog bene kiekvienoje spintoje gyvena nenešiojamų, kadaise vienam renginiui ar asmeninei šventei pirktų rūbų: pretenzingos suknelės, sijonai, ištaigingos kelnės“, – pastebėjimais dalijasi A. Gilytė.

„Tokiems rūbams dažniausiai išleidžiame krūvas pinigų, o apsirengiame vos kelis kartus, kol galų gale, gulėdami spintos kampe, jie morališkai pasensta. Visuomet verčiau investuoti į kokybiškus pagrindinius rūbus, na, o su jais jau galima padžiazuoti kuriant tiek kasdienius, tiek šventiškus įvaizdžius.“

Penki deriniai, kuriais gruodžio mėnesį siūlo puoštis A. Gilytė, puikiai tiks ir ieškančioms elegantiško įkvėpimo, ir norinčioms iš biuro peršokti į vakarėlį su draugais, rašoma pranešime spaudai.

Moderni klasika

Paprastą minimalistinę juodą suknelę derinkite su neįprastos medžiagos, pavyzdžiui, blizgančiu su žvyneliais ar aksominiu švarku. Sidabriškai auksinė spalva suteiks aprangai šventiškumo, o ilgaauliai batai su kulnais vizualiai pailgins siluetą ir suteiks įvaizdžiui elegancijos.

Vakarėlis po darbo

Iš biuro – į vakarėlį yra įprastas gruodžio scenarijus. Tokiems atvejams į pagalbą geriausiai pasitelkti aksesuarų. Prie paprastų baltų marškinėlių ir plačių juodų aksominių kelnių derinkite jums patinkančius masyvius aksesuarus.

Jei mėgstate kuklesnius papuošalus, eksperimentuokite ir derinkite juos tarpusavyje: auksas ir sidabras, ilgi ir trumpi pakabukai – viskas tinka. Šiuo atveju – kuo daugiau, tuo geriau!

Saugi zona

Kai aprangos kodas nėra pakankamai aiškus – rinkitės juodus rūbus, o lūpas padabinkite klasikine raudona spalva. Prie marškinėlių su V formos iškirpte puikiai tiks juodas odinis sijonas ir kokybiškos medžiagos švarkas. Jei norite savo aprangai suteikti žaismingumo, prie sijono derinkite juodas, taškuotas pėdkelnes.

Koralinė ir juoda: kalėdinis susitikimas

Prie koralinės suknelės su petnešėlėmis derinkite aksominį švarką. Šių spalvų derinys puikiai tiks Kalėdų vakarėliui ar jaukiai pasisėdėti su šeima. Minimalistinė suknelė neįpareigoja, suteikia laisvumo, o dailaus kirpimo švarkas leidžia jaustis šventiškiau.

Naujųjų metų elegancija

Juodos žvynelių kelnės ir balti marškiniai: šių spalvų derinys – amžina klasika. Jis suteikia įvaizdžiui elegantiškumo ir prabangos įspūdį. Kelnės su žvyneliais leis išsiskirti iš minios, tačiau kartu padės išlaikyti solidų įvaizdį. Jas galima keisti plačiomis juodomis aksominėmis kelnėmis. Kiek drąsesnis derinys puikiai tiks ir Naujiesiems metams, ir romantiškam vakarui Operos ir baleto teatre.

Anot A. Gilytės, derindami spintoje jau turimus kokybiškus rūbus su ryškesniais aksesuarais ne tik išvengsite galvos skausmo „o ką rengtis šįkart?“, bet ir sutaupysite gruodžio mėnesį itin brangaus laiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)