Nėra ko slėpti... Man vyriškas stilius visada buvo, yra ir bus labai prie širdies. Mano temperamentas gal ir labai ugningas ir nenuspėjamas, tačiau be švarko ir gero kirpimo kelnių neįsivaizduoju savo garderobo. Skamba vyriškai, gal net šaltai, tačiau kaip jau ne kartą sakiau, mano galva, moters seksualumas geriausiai atsiskleidžia ne per milžiniškas iškirptes ar trumpus sijonus, o per jos vidinį žavesį ir stiprų charakterį. Būtent tai kostiumas ir pabrėžia.

Kostiumas – mano maža juoda suknelė Jis tinka beveik visur – biure, kokteilių vakarėlyje ar rimtame susitikime, o aš jį vilkiu dar ir su sportiniais bateliais ar trikotažo marškinėliais su aplikacija.

Kaip dėvėti?

Kostiumas ir yra žavus tuo, jog gali turėti daugybę stilistinių formų. Pradedant nuo atsainios hipsterės ir baigiant elegantiška dama, dar tarpe pasitinkantis savo srities profesionalę ar seksualią nimfą.

Elegancija. Dėvėk jį su klasikiniais aukštakulniais, nėriniuota palaidine ir ryškiais lūpų dažais ir, pažadu, nustelbsi visas gundančias divas.

Gatvės modernumas. Rinkis modernią sportinę avalynę ir basic stiliaus palaidinę – galėsi drąsiai žengti net Niujorko gatvėmis ir atrodyti kaip stilinga gatvės mados atstovė.

Vyriškas stilius. Dėvėk jį su vyriško tipo storapadžiais batais ir klasikiniais baltais marškiniais. Patikėk, tavęs nenuginkluos niekas!

Per didelis. Tikriausiai „Balenciaga“ visiems jau parodė, jog moteriškas kostiumas gali būti ir šiek tiek kitoks. Išplatinta pečių linija ir išaugtinis „tėčio“ švarkas gali atrodyti tiesiog fantastiškai ir beprotiškai madingai. Tiesa, toks stilius tinka ne visiems, tad visuomet įvertina kelnių modelį ir ilgį bei švarko siluetą. Juk improvizuoti taip smagu!

Christine before Céline 📷 by me

A post shared by L a u r a J a n e G. (@thehiddenclosets) on Oct 25, 2016 at 2:39am PDT