Ryškiausios šio meto apatinio trikotažo tendencijos pagal A. Gilytę

* Braletės – vis dar populiarumo viršūnėje.

* Madingi metalo spalvos elementai – pavyzdžiui, aukso siūlėmis spindinti liemenėlė.

* Bodžiai sugrįžta! Šią intymią aprangos detalę galima dėvėti tiek kaip apatinį drabužį (pvz.: vilkime po palaidine ar megztiniu), tiek kaip drabužį, su kuriuo einame į viešumą (pvz.: vilkime po švarku).

* Namų aprangoje dominuoja jaukūs ir šilti apdarai, pavyzdžiui, kombinezonai.

* Medvilnines pižamas puikiai pakeičia šį sezoną populiarus aksomo audinys.

– Tavo knygoje „Spintologija“ apatiniam trikotažui skirtas visas skyrius. Kiek ši intymi aprangos detalė svarbi moters garderobe?

– Kartais atrodo, kad moterims tai nepakankamai svarbu. Jos investuoja į drabužius, kuriuos vilki viešumoje, tačiau neretai pamiršta apatinio trikotažo svarbą.

Pradėkime nuo to, kad tinkamai parinkta liemenėlė – tinkamai parinkta jos spalva, forma ir petnešėlių plotis – labai stipriai įtakoja, kaip gulės drabužis. Liemenėlė gali padėti tinkamai sudėlioti kūno proporcijas.

– Kaip manai, geriau turėti vieną prabangų komplektą, ar kelis pigesnius?

– Manau, kad apatinius reikėtų skirstyti ne pagal kainą, o pagal tai, kam jie skirti. Pavyzdžiui, vienas komplektas turėtų būti skirtas vakarui, kitas darbui, o trečias – tinkamas formuoti ir maskuoti kūno netobulumus.

– Kaip dažnai reikėtų atnaujinti savo apatinio trikotažo stalčių?

– Kartą per metus. Ir ne tik todėl, kad apatiniai nusidėvi, bet ir todėl, kad su laiku keičiasi mūsų kūnas. Kalbu ne tik apie svorį ar apimtis, bet ir kūno proporcijas.
Agnė Gilytė

– Ką savo apatinių stalčiuje būtina turėti kiekvienai moteriai?

– Visų pirma, kūno spalvos liemenėlę! Ji gyvybiškai svarbi. Puiku, jei kūno spalvos liemenėlė yra lygaus paviršiaus, formuojanti.

Reikėtų turėti ir liemenėlę be petnešėlių, kuri tiks puošiantis palaidinėmis atvira nugara ar gilia iškirpte dekolte srityje.

Vienareikšmiškai, privalu turėti bent vienus seksualius apatinius!

Taip pat pravers žaismingi, ryškūs apatiniai ir formuojantis apatinis trikotažas.

– Formuojantys apatiniai – modernu ar atgyvena?

– Parduotuvėse turime visa arsenalą formuojančių apatinių: jais galime formuoti kojas, pilvą arba viską kartu. Formuojantys apatiniai skirti išlyginti tai, kas ne visai tobula ar lygu. Vienareikšmiškai, tai – modernaus garderobo dalis.

– Dažnai pasitaikanti dilema: kokios spalvos liemenėlę pasirinkti vilkint baltą palaidinę?

– Dauguma moterų sako, kad pasirinktų baltą liemenėlę. Tačiau po baltais marškiniais ar palaidine balta liemenėlė stipriai persimato, tad idealus variantas – kūno spalvos liemenėlė.

Daugiau A. Gilytės patarimų, kaip išsirinkti apatinį trikotažą – DELFI Stilius konferencijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)