Golfas – vienas iš drabužių, kuris tinka daugeliui moterų, o tinkamai jį prisiderinus – kiekvienai. Žinoma, jų yra krūvos, tačiau aš ilgai ieškojau ir bandžiau iš visų esamų modelių sukurti tokį, kuris bus ne tik universalus, bet ir turės išskirtinumą.

Svarbiausia – kokybiška, šiek tiek tampri ir patogi medžiaga. Toliau – modelis. Toks, kuris pabrėžtų moteriškumą, bet kartu būtų lyg antra oda tau. Jis neturi būti per daug aptemptas, per siauras, nepatogus ar nuolat reikalaujantis dėmesio: pataisyti kaklą, patempti ar palenkti rankoves. Kapsulės rūbai – pamatiniai, todėl jie turi tapti antra oda ir palengvinti tavo apsisprendimus.

Taip gimė tobulas golfas. Toks, kuris puikiai tiks ne tik kiekvieną dieną, bet ir nuostabiai derės su tavo vakariniais drabužiais.

1. Golfas + marškiniai su sagutėmis

Neįprastas, tačiau labai įdomus ir charakteringas būdas dėvėti golfą. Geriausia, kad marškiniai būtų platesni, kokybiškos ir neperšviečiamos medvilnės.

2. Golfas + mini suknelė

Kartais mažytė juoda suknelė gali būti kiek per daug atskleidžianti – todėl golfas puikiai tiks gelbstint situaciją. Arba kai už lango dar ne taip šilta, o kojas jau norisi parodyti.

3. Golfas + vasarinė suknelė

Dažnai pastebiu, jog vasariniai rūbai būna labai nuvertinti. Jie dėvimi vos kelis mėnesius ir tuomet nukišami giliai į spintos apačią. O juk su plonytėmis vasarinėmis suknelėmis galima tiek daug sugalvoti ir vilkėti jas jau pavasarį.

4. Golfas + kostiumas

Klasika. Tačiau daug kas po kostiumo vis dar renkasi tik marškinius ar plonytę šilko palaidinę. Man golfas atrodo kur kas moderniau. O šis su itin ilgomis rankovėmis atrodys puikiai po klasikiniu švarku ir suteiks įvaizdžiui daugiau moderno.

5. Golfas + aukšto liemens džinsai

Tai fantastiškas derinys kasdienai. Golfas ir vadinamieji mamos džinsai puikiai papildo vienas kitą – džinsai šiek tiek paslepia figūrą, o golfas ją paryškina. Gimsta puikus kontrastas ir moteriškumas derinamas su vėjavaikiškumu. Beje, šis derinys atrodo puikiai prie dabar taip madingų sportinių batelių su grubiu padu.

6. Golfas + didelis megztinis

Plonytis, priglundantis prie odos golfas puikiai papildo dideli ir ryškų megztuką, taip sukurdamas gatvės stiliaus derinį.

7. Golfas + vakarinė apranga

Nors jis atrodo labiau kasdieniškas – pati įsitikinau, jog taip nėra. Kadangi yra paprastas, subtilus ir nekrinta į akį, jis puikiai tinka prie ryškių, šilko audinių: sijonų ar suknelių. Taip vakarinė apranga žengia žingsnį į modernumą be didelių pastangų.

8. Golfas + klasikinė liemenė

Klasikinė susegama liemenė be reikalo nuvertinama – ji atrodo puikiai, tačiau po marškiniais ar švarku ji tampa kiek per daug senamadiška, o štai po golfu – atsiskleidžia kitomis spalvomis.

9. Golfas + sarafanas

Sarafanas man visada primena mokyklos laikus. Dabar jis grįžta į gatves ir yra įvairiai interpretuojamas. Man jis atrodo fantastiškai su golfu.

10. Golfas + kombinezonas

Kombinezonas yra vienas iš tų drabužių, kurio derinti beveik nereikia. Tačiau dauguma jų būna berankoviai, o rankos, kiek žinau iš daugybės moterų, dažnai kelia problemų, jas norisi subtiliai pridengti. Kas tam tinka labiau nei golfas? Jis plonas, todėl puikiai tinka sluoksniavimui, o tos ilgos rankovės tikrai atrodys įspūdingai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)