Klaidingai manoma, jog kombinezonus gali dėvėti tik labai aukštos ir labai lieknos merginos. Dabar jų yra tiek daug modelių, jog bene kiekviena ras sau tinkamą.

Lieknesnėms ir aukštesnėms tiks labiau oversized modeliai, o žemesnėms ir turinčioms daugiau apvalumų siūlyčiau rinktis sujuostus diržu, galbūt patrumpintomis kelnėmis ar griežtesnio kirpimo.

Tad į kokius kombinezonus verta atkreipti dėmesį ateinantį šiltąjį sezoną? Mano TOP 4:

Megztas

Tai ideali alternatyva tavo savaitgalio naminei aprangai. Ankstyvą pavasarį ar net žiemą, kai nėra taip šilta, jaukus ir judesių nevaržantis megztas kombinezonas gali būti puikus palydovas besitvarkant namuose, žaidžiant su vaikais kieme ar vedžiojant šunį.

Džinsas

Džinsiniai kombinezonai – tikras hitas. Jie puikiai tiks toms, kurios žavisi gatvės mada ir mėgsta išsiskirti. Derink jį su dabar itin madinga rankine – diržu. Taip pabrėši liemenį ir vientisą drabužį padalinsi, bei sukursi ar išlaikysi moteriškas linijas.

Tradicinis

Ilgomis rankovėmis, susijuosiantis per liemenį kombinezonas tiks kiekvieną dieną – šaltesnėmis dienomis po apačia pasirenk ryškų megztinį aukštu kaklu, taip suteikdama deriniui šiek tiek daugiau ryškumo. Pavasarį nereikėtų bijoti spalvų, o vienspalvis kombinezonas – puikiai tiks eksperimentams. Plono audinio, ryškūs megztiniai išlys ties kaklu ar rankogaliais, taip suteikdami deriniui ryškumo.

Old school

Tarsi nužengusi iš Austino Powerso laikų. Disko stiliaus kombinezonai grįžta. Dėvėk juos, jei renginiuose nenori susilieti su suknelių minia. Jis atrodys nerealiai derinamas su lengvomis, grakštumo suteikiančiomis aukštakulnėmis basutėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)