Drabužis turi džiuginti. Ir visai nesvarbu, ar tai naujutėlė ryški suknelė, ar įmantrus lietpaltis, ar amžina klasika tapęs gero kirpimo švarkas, ar paprasti balti baziniai trikotažo marškinėliai. Jie tiesiog privalo demonstruoti tave – tavo geriausius privalumus, tavo grožį, parodyti, kokia tu ypatinga.

Mano liepos deriniai tam ir skirti: kad pabrėžtų figūrą, nuostabų vasarišką įdegį ar tiesiog vidinį šarmą! Juk ne veltui sakoma, kad žmogų sutinkame pagal rūbą, o išlydime atsižvelgami į kur kas daugiau.

1. Ilgos kojos. Dažniausiai lakstau vilkėdama džinsais, nes jie man labai patogūs, tačiau kartais, kai norisi daugiau moteriškumo ar šiek tiek ugnies – tuomet vietoje įprastų boyfriend ar skinny renkuosi platėjančius džinsus. Su jais kojos atrodo lieknos, moteriškos ir ilgos.

Tiesa, dėvint būtent tokio kirpimo denimą labai svarbi proporcija. Todėl norėdama pailginti liemenį aš visuomet susikišu viršutinę dalį į džinsus ir įsispiriu aukštakulnius. Cha, atrodysi 10 centimetrų aukštesnė.

2. Įdegis. Nors vasarą juoda spalva nėra pati pirma, kurią rinktumeisi, tačiau ar žinojai, kad ji fantastiškai pabrėžia įdegį? Taip, taip – ne tik balta, žydra, bet ir juoda. Šiek tiek drėkiklio viso kūno odai ir atrodysi lyg ką tik grįžusi iš atostogų.

3. Vėjavaikiškumas. Man nepatinka kategorizuoti žmones, o dar labiau – siūlyti jiems spraustis į vienus ar kitus rėmus. Tikiuosi, kad ir kiti to nedarys su manimi.Mano stiliuje dažnai vyrauja vėjavaikiški deriniai: paplyšę džinsai, laisvo tipo marškinėliai, ryškių ir į akį krentančių spalvų nagai.

Kada gi dar jei ne dabar? Nemėgstu visko dėlioti į lentynėles galima ir negalima – viskas galima ir viskas gražu, jei tik tu jautiesi puikiai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)