– Kaip reikia išmokti daugiau laiko skirti sau?

Dovilė: Stengiuosi visada atsikelti valandą anksčiau nei namiškiai ir skirti laiką sau. Ar kavos puodeliui, ar jogai, ar meditacijai, o gal net kokią kaukę užsidėti ant veido. Pasinaudoti pertraukos metu darbe ir pabėgti manikiūro ar pedikiūro procedūroms, galvos ar pėdų masažui. Labai svarbu griežtai susiplanuoti laiką namuose ir žinoti, kada skiri laiką sau. Tada aš renkuosi, ką veikti: eiti į kiną, į SPA ritualą ar su draugėmis. Tos trys taisyklės mano gyvenime padeda.

– Kam teikti didesnį prioritetą – procedūroms susijusioms su išvaizda ar garderobui?

Agnė: Turi būti harmonija. Graži suknelė ir neplauti plaukai niekada nebūs išvien, taip, kaip ir su netvarkytais nagais. Arba nuostabiai kvepianti moteris, bet netvarkingas drabužiais. Tad aš būčiau už balansą, kad viskas derėtų ir būtų harmonija. Tas pats, kai tu negali vien badauti, o tada vien tortais maitintis. Juk negali visuomet vaikščioti susikuitus, o tada pulti puoštis vakarine suknele. Arba neprižiūrėti odos ir tiesiai ant inkštirų užsitepti pudros. Tokie metodai nepadės.

Dovilė: Harmonija, balansas ir saikas visame kame yra kertinis dalykas mūsų gyvenime. Aš esu už išorinio ir vidinio grožio balansą. Mes moterys niekada neturime sustoti savęs tobulinti, savęs ugdyti, mokytis ar kažką atrasti šiais laikais, šiame galimybių amžiuje.

Man žmogus gražiausias yra tada, kai jis spinduliuoja erudiciją, vidinę ramybę, išsilavinimą, o visi tie grožiai – tiek spintos, tiek išvaizdos, jie yra ta vyšnia ant torto, kuri dar labiau atskleidžia asmenybės grožį.

– Ką patartumėte: pirkti priemones ir pačiai darytis grožio procedūras namuose ar atsiduoti į specialistų rankas, kad visomis grožio procedūromis pasirūpintų salonuose?

Dovilė: Aš manyčiau, kad pradedančiam žmogui, kuris iki tol nieko nesidarė jokių grožio procedūrų, būtų naudinga atsiduoti ir į specialistų rankas ir gauti pirminius patarimus, vertinant odą, plaukus, kūno būseną, o vėliau tas tęsimas galimas ir namuose, atliekant bet kurias procedūras. Todėl toks efektas teikia dvigubai geresnį rezultatą, nei kartą per mėnesį atvykti pasilepinti sveikatos procedūromis.

– Kas lemia bendrą kūno sveikatą ir grožį: priemonės, kurias naudoja specialistas ar specialisto rankos ir judesiai?

Dovilė: Ir tai, ir tai yra labai svarbu. Ir kosmetika, ir specialisto profesionalumas turi labai didelę reikšmę. O tų produktų kiekis, kurį naudojame namie – mažiau yra daugiau. Nes dažniausiai turime 50 kosmetinių produktų, iš kurių kiekvieną dieną naudojame tik 10. Verta pirkti kokybišką kosmetiką ir stengtis ją atsirinkti, kuri išties jums reikalinga.

Daugiau apie vidinio ir išorinio grožio paslaptis žiūrėkite DELFI Stilius konferencijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)