Negaliu savęs ir savo šeimos atsieti nuo frazės „kolekcionuokime akimirkas, o ne daiktus“, tad keliavimas su nedaug bagažo yra savotiškas flirtas su komfortu. Man jis – be galo svarbus, todėl išlaviruoti tarp patogumo, būtinybės ir malonumo nėra paprasta, tačiau man, nepataisomai planuotojai ir spintos strategei – savotiškai mazochistiškas malonumas.

Šįkart išsiruošėme 25 dienoms į Tenerifę, praleisti beveik keturias savaites saulėje su pasitaikančiais vėjo gūsiais ir dviem vaikais. Ką dėvės visi trys mano vyrai – ne taip svarbu jums, tačiau, tikiu, smalsu, ką galima susikrauti į ketvirtį lagamino (juk mes keliaujame keturiese), kad nesijaustum vargšė su vienais šortais ir turėtum ką išsitraukti iš lagamino, jei vyras pakviestų į pasimatymą ar netikėtai saulės režimą pakeistum vienos dienos kelione į kalnus.

Tad į savo lagamino dalį susipakavau (dalį šių daiktų apsivilkau kelionei lėktuvu):

Džinsai 2 vnt.;

Džinsiniai šortai 1 vnt.;

Trikotažo marškinėliai 3 vnt. (2 vnt. trumpomis rankovėmis, 1vnt. ilgomis);

Maudymosi kostiumėlis 2 vnt.;

Plonos lengvos paplūdimio skaros (tarnauja ir kaip rankšluostis, ir kaip apsauga nuo vėjo vakare, ir kaip patiesalas ant smėlio paplūdimyje) 3 vnt.;

Marškiniai 1 vnt.;

Suknelė 4 vnt.;

Trikotažinis sijonas 1 vnt.;

Megztinis 1 vnt.;

Džemperis 1 vnt.;

Šiaudinė skrybėlė 1 vnt.;

Lietpaltis 1 vnt.;

Apatiniai/kojinės;

Higienos ir kosmetikos priemonės.

Ką dėvėjau kasdien ir kaip keitėsi deriniai – reportaže su nuotraukomis jau netrukus Delfi Stilius ir gilyte.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)