Ko nedaryti?

Pirmiausia tai reikia suprasti, kad sezonai pasikeitė. Jiems keičiantis, keičiasi ne tik tavo garderobas, bet ir aksesuarai.

1. Dažnai pastebiu, jog prie lengvos vasarinės aprangos, moterys vis dar nešioja sunkias, tamsias ir dideles odines rankines, kurios apsunkina įvaizdį ir „pjaunasi“ su jų lengvomis vasarinėmis suknelėmis.

2. Nors ir labai gražu miksuoti lengvas hipiškas sukneles su sunkiais kerzinio stiliaus batais, reikia mokėti rasti balansą. Per dideli, per sunkūs ir per ilgi batai gali atrodyti juokingai, o dar blogiau – tu jausiesi labai nekomfortiškai, tavo pėdos nekvėpuos ir trinsis.

3. Vasara yra lengvumo metas, todėl vertėtų atkreipti dėmesį ir į papuošalus, sunkūs, grubūs ar tamsūs papuošalai gali tikti tik mokant juos labai gerai priderinti arba „sušvelninti“ kitais aksesuarais.

4. Orai šyla, lauke darosi vis karščiau. Tačiau retai kada atsikėlus ryte ir keliaujant į darbą oras būna toks geras, kaip po darbo. Todėl keliauti „plikom kojomis“ kaip ir nedrąsu. Tačiau tamsios pėdkelnės ir lengva apranga – labai nedera tarpusavyje. Todėl atėjus šiltesniems orams – labai svarbu rasti tinkamas kūno spalvos pėdkelnes: ne per tamsias, ne per storas (apie 15-20 denų) ir ne per blizgias.

Gidas tobuliems vasaros aksesuarams

Rankinė. Ji turi būti lengva, minkšta ir didelė. Žinoma, dydį rinkis priklausomai nuo progos, jei keliauji į miestą su draugėmis pavakaroti, tau tikrai nereikės milžiniško krepšio. Taip pat atkreipk dėmesį į tai, jog pintos rankinės šį pavasarį-vasarą karaliauja. Jos atrodo natūraliai, yra labai patogios ir suteikia tavo įvaizdžiui laisvumo bei lengvumo.

Avalynė. Vėl gi – ji turi būti lengva. Net ir dabar itin madingi „ugly sneakers“ – rinkis juos kuo lengvesnius ir labiau pralaidžius orui. Žinoma, vasarą nenugalimos lieka balerinos: jos patogios, lengvos, su jomis gali puikiai jaustis tiek darbe, tiek vakarėlyje. Tereikia tinkamai pasirinkti jų stilių.

Papuošalai. Dabar itin madingos kriauklės ir perlai. Jie yra labai arti gamtos, lengvi ir vasariški. Todėl daug kaklo papuošalų, apyrankių ir auskarų yra gaminami iš tikrų arba dekoratyvinių kriauklių ar perlų, taip tu sukuri lengvą atostogų stilių, lyg būtum šiltame paplūdimyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)