Tad nepaisant oro sąlygų ir kritulių kiekio, gali apsirengti šiltai ir atrodyti stilingai. Visa esmė slypi sluoksniavime. Mėgstu jau užmirštus pavasarinius ar rudeninius drabužius derinti su šiltais vilnos megztiniais ir žieminiais batais. Taip nevalia pamiršti spalvų, jos irgi šildo! Kartais pakanka ryškių pirštinių ar šaliko, kad tavo niūrokas derinys įgautų gyvybės. Juk viskas slypi detalėse.

Štai mano mėgstamiausi šio mėnesio deriniai:

Plisuotas sijonas + storos vilnos megztinis

Net neabejoju, jog turi ne vieną margą, ryškų midi ilgio sijoną. Tačiau jau seniai apie jį pamiršai, nes „dabar ne sezonas“. Tai nevisai tiesa, neleisk sezonams diktuoti savo stiliaus. Tereikia šiek tiek fantazijos ir pavasarinis (ar net vasarinis) sijonas puikiai derės žiemą. Tik nepamiršk gerų pėdkelnių. Savo klientėms patariu rinktis termo pėdkelnes, jos atrodo visai įprastai, tačiau kur kas geriau sulaiko šaltį, tad apsiauk ilgesnius batus ir trauk tą sijoną! Arba šiltų aulinių batų. Arba ir vieno, ir kito.

Ryškios detalės + madingi raštai

Žiema nėra tik pilkos ir nuobodžios aprangos. Kartais pabosta stebėti moteris gatvėse, visas vienodai bėgančias su vienodomis juodomis striukėmis. Net jei ir esi priversta tokią dėvėti – pagyvink ją ryškiais aksesuarais. Raudonomis pirštinėmis, ryškiu šaliku ar kepure. Šią žiemą nepamiršk ir raštų – nebijok eksperimentuoti su jais ar miksuoti.

Langeliai + leopardo kailio raštas, dryžuotas audinys + taškučiai. Viskas atrodo puikiai. Tik nepersistenk, siūlyčiau daugiau nei dviejų raštų nemiksuoti, kartais gali pavykti atrasti kažką nepaprasto, tačiau taip pat labai lengva pasiklysti. Žinoma, tavo teisė rinktis: ar žaisi saugiai, ar eksperimentuosi.

Na, o jeigu visgi manai, jog be pūkinės striukės žiemą neišsisuksi, ir tikiu, jog daugumai kitaip neįmanoma, rinkis kuo šiltesnę ir didesnę. Puikiai atrodys oversized stiliaus striukės. Jos atrodo, lyg būtų vyriškos, tačiau su jomis galima sukurti labai žieminį ir kartu moterišką įvaizdį. Didelę ir storą striukę derink su lengva kelius siekiančia suknele ir batais virš kelių. Arba siaurais džinsais ir storapadžiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)