Tikrai nėra lengva išsirinkti ne tik būtent tavo krūtims tinkančią formą, bet ir spalvą bei dekorą. Draugiškai patarčiau nepalikti visko paskutinei minutei, juk tai ne pėdkelnės, kurių kad ir vyro gali paprašyti nulėkti, kol darysiesi makiažą ar stovėsi po dušu. Man ramiau, kai esu pasiruošusi visiems gyvenimo atvejams. Ar bent didžiajai daugumai jų.

Taigi, apatinių must have:

- Liemenėlė su keičiamomis petnešėlėmis (jei dėvite vyriško tipo marškinėlius, sukryžiuokite petnešėles tarp menčių arba jas tiesiog nuimkite, o galbūt jas norėsite pakeisti ryškiomis ir žaismingomis?).

- Kūno spalvos liemenėlė ir kelnaitės (po baltais ar šviesiais audiniais), geriausia lygaus rašto, be nėrinių ir pagražinimų. Jie gal ir nėra pats gražiausias variantas, tačiau tobulas pasirinkimas, jei drabužis šiek tiek persimato.

- Juoda liemenėlė (tiek dienai, tiek vakarui, po tamsiais drabužiais).

- Liemenėlė be petnešėlių (vakarui arba po viskuo, kas be petnešėlių).

- Seksualūs apatiniai.

- Po tris poras kelnaičių prie kiekvienos liemenėlės (skirtingų modelių: su juostele, klasikines, šortukų tipo ar dar kitokio jums tinkančio modelio).

- Sportui skirta liemenėlė – krūtys turi būti gerai prilaikomos, kad jų oda neišsitampytų.

- Žaismingi, ekstravagantiški, linksmi apatiniai – gyvenimo paįvairinimui.

Įstrigo Kerė Bredšou frazė iš dar mokykloje žiūrėto, tačiau niekad iš mados neišeinančio, serialo „Seksas ir miestas“, kuri skamba maždaug taip: „niekada nesupratau seksualių apatinių. Kokia prasmė juos vilktis? Juk vaikinas, pasitaikius pirmai palankiai progai, iš karto juos ir nuvilks“. Perfrazuojant ją: seksualius apatinius vilkis ne tik namuose ar į pasimatymą, bet ir bet kokia kita proga – jausiesi gražesnė ir gundanti.

Įsigijai naujus tobulai tinkančius apatinius. Tai yra pusė darbo. Svarbu juos tinkamai prižiūrėti, nes kuo jie gražesni ir ištaigingesni, tuo jie lepesni. Iš kokio audinio jie bebūtų pasiūti, juos reikia tinkamai prižiūrėti:

- Skalbti reikėtų maždaug kas tris dėvėjimus.

- Geriausia skalbti rankomis. Žinoma, jei verčia aplinkybės, kartais galima ir pasimuliuoti, t.y. skalbti švelnia programa su labai lengvu gręžimu arba iš viso be jo.

- Jei skalbi skalbyklėje, būtinai naudok specialų maišelį, nes liemenėlės lankeliai gali įstrigti būgne, užsegimo kabliukai susikabinti su kitais drabužiais, jų plonam audiniui gali pakenkti tiesioginė trintis su kitais daiktais. Be to, skalbiamos ne maišelyje, liemenėlės greičiau išsitampo, nes yra susukamos, supinamos su kitais drabužiais.

- Leisk joms natūraliai išdžiūti. Geriausia pakabinti ne už krašto, o per vidurį tarp kaušelių arba prisegti už abiejų petnešėlių, lyg jos kabėtų parduotuvėje – taip jų formai tikrai nieko nenutiks.

Daugiau patarimų: www.gilyte.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)