Dažnai netinkamai derindami papuošalus rizikuojame perkrauti savo dienos ar vakaro derinį, nors kartais suknelė atrodo nuostabi, papuošalas taip pat, o drauge „suporuoti“ jie sukuria chaosą. Kodėl taip atsitinka? Todėl, kad, deja, ne visos spalvos vienodai „reaguoja“ su auksu.

Tad jeigu dievini auksinius papuošalus, štai 5 spalvos, kurios puikiai dera su auksu. Visada.

Juoda

Tai klasikinis derinys. O klasika visada yra stilinga. Juodos ir auksinės spalvos kontrastas tobulai sudėlioja visus taškus ant “i”. Net paprasta juoda suknelė gali atrodyti fantastiškai su tinkamais auksiniais papuošalais. Visai nesvarbu, ar jie minimalistiniai, ar avangardiniai, nes juoda spalva yra puiki bazė viskam.

Samanų žalia

Tai ateinančio sezono spalva, ji dominuoja tiek aprangoje, tiek interjere. Tai karališka, sodri ir akį traukianti spalva, be to samanų žalia puikiai tarpusavyje dera su auksu. Ypač sunkesniais auksiniais papuošalais, tad toks spalvų tandemas sukurs neišdildomą vakaro įspūdį.

Sidabras

Kiek neįprastas derinys. Daugelis vis dar galvoja, jog auksas su sidabru – nedera. Jog tai du metalai, kuriems nelemta miksuotis drauge. Tačiau pastaruoju metu ši taisyklė mados pasaulyje yra laužoma. Man – auksas ir sidabras tai du klasikiniai metalai, kurie tarpusavyje puikiai dera drauge, todėl tikrai nereikia bijoti sidabrinės ar metalo spalvos palaidinės derinti su aukso papuošalais.

Auksinė

Monochrominis įvaizdis tiks visuomet, kai nežinosi, ką apsirengti. Auksas su auksu tarpusavyje dera puikiai, tik nereikia bijoti kartais išeiti iš savo komforto zonos.

Raudona

Auksiniai žiedo formos auskarai ir raudona suknelė ar kombinezonas – neatsiejami vienas nuo kito, apskritai raudona spalva tikriausiai geriausiai dera su auksu. Aš derinčiau vyno raudoną su auksiniais auskarais ar kaklo papuošalu, taip sukurdama amžiną įvaizdį vakarui, o biure, žinoma, raudonas švarkas su minimalistiniais susluoksniuotais kaklo papuošalais – bus nepamainomas šį rudenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)