Yra keli triukai, padėsiantys rasti ką apsirengti daug greičiau nei esi pratusi ir kitaip, nei vakar, kai jau dėvėjai savo įprastą eilutę.

Kartais ir aš neišlipu iš džinsų ir jaukaus megztinio, tačiau net ir pagyvindama šį derinį ilgu kaklo papuošalu, siauru šalikėliu ar įmantresne avalyne, vis tiek jaučiuosi dėvėdama „tą patį“. Kad taip nesijausčiau, mano galvoje visuomet yra minčių, ką galėčiau padaryti kitaip. Ir, svarbiausia, tai padaryti.

Marškiniai

VIENAS. Dėvėti marškinius. Jie atrodo elegantiškai, kokybiškai, deriniui suteikia dalykiškumo ir gaivos. Ypač, jei jie balti arba kitos šviesios spalvos. Jie verti dėmesio visais atvejais: klasikiniai, boyfriend tipo, platūs, asimetriški, prailginti ar dar kitokie. Jie dėvimi su kelnėmis ar džinsais, po švarku, liemene ar megztiniu – išbaigia derinį ir pakylėja šiek tiek virš žemės.

Marškiniai

DU. Kartais apsivilkti puošnesnius drabužius, išsitraukti išeiginę suknelę, kostiumą ar palaidinę. Kad į akis nekristų jų ypatingumas, derink juos su kuo paprastesniais akcentais. Jei palaidinė plonyčio šilko – vilkis ją prie džinsų ar odinių kelnių, jei švarkas su atlasiniais atlapais, puikiai tiks prie trikotažo marškinėlių ar apatinių tipo palaidinės, jei suknelė maža juoda ar besiplaikstanti šilkinė, užsimesk ant jos didelį šaliką ar megztinį bei aukis bekulnius batus. Jausiesi labai gražiai, ypatingai, tačiau akies nerėš jų puošnumas (neretu atveju jį žinosi tik tu pati).

Puošni suknelė
Puošni suknelė

TRYS. Susikurk įprotį drabužius spintoje kabinti tau žinoma ir patogia sistema. Man labai patinka pakabų surykiavimas tokia tvarka: palaidinės ant petnešėlių, palaidinės trumpomis rankovėmis, palaidinės ilgomis rankovėmis (marškiniai), sijonai, kelnės, suknelės, megztiniai, švarkai. Taip iš kiekvieno „skyrelio“ imdama po drabužį stenkis imti bent kelis ne tuos pačius, kuriuos dėvėjai vakar, taikykis į tuos, kuriuos seniai vilkėjai, o įprastą derinį paįvairink rinkdamasi kitą palaidinę prie kelnių ar megztinį pakeisdama švarku.

KETURI. Atsinaujink pėdkelnių ir apatinių stalčių. Šis triukas visuomet padeda, kai tavo spintos turinys tau atrodo įgrisęs, abejoji, ar dar kokių nors naujų derinių galėtum iš jos „išspausti“. Geros naujos pėdkelnės ir puikūs apatiniai nesąmoningai privers įtraukti pilvuką ir ištiesti nugarą, o su tokia laikysena ir seniai turimas drabužis įgaus naujų spalvų.

PENKI. Šaltuoju metų laiku esu kelnių ir džinsų mergina labiau nei suknelių ar sijonų, nes man jie asocijuojasi su šiluma ir jaukumu. Prisipažinsiu, visuomet padeda tylusis iššūkis sau bent porą kartų per savaitę vilkėti suknelę ar sijoną. Jau išėjusi pro duris negaliu atsidžiaugti, kad apsirengiau būtent taip, o ne džinsus, kaip visada.

Sijonas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)