Šiais laikais moterys tikrai turi ką apsirengti. Patikėk manimi, aš per savo gyvenimą esu mačiusi ne vieną spintą ir jos tikrai nebuvo pustuštės. Atvirkščiai, spintos yra pergrūstos, dauguma mūsų net pačios nebežino, ką turi ir kodėl.

Tad grįždama prie pirmo klausimo, atsakysiu: posakis „nėra ko apsirengti“ gimė dėl to, jog labai dažnai mums mūsų turimi rūbai tiesiog atsibosta, be to, jų turime akivaizdžiai per daug ir jie nedera tarpusavyje. Nebenori dėvėti tos suknelės, kurią pirkai praėjusią vasarą, nebejauti laimės audamasi tuos brangius batus ar ryškų paltą, apie kurį taip ilgai svajojai.

Neteisiu, tai visiškai normalu. Kokia išeitis? Nepatikėsi, tačiau ne visada tai yra garderobo atnaujinimas. Tiesą sakant, man dažnu atveju kur kas įdomiau bandyti sukurti kažką naujo ir dar nematyto iš to, ką jau turi, o ne pulti pirkti vis daugiau naujų drabužių.

Norint savo įvaizdį greitai atnaujinti ir suteikti deriniui gaivos, šviežumo bei šiek tiek daugiau šarmo, užtenka vos 5 dalykų, kuriuos, net neabejoju, jog kiekviena ras savo spintoje, o jei ir ne – juos įsigyti kainuos labai nedaug.

1. Skarelė. Vienas greičiausių ir stilingiausių būdų pridėti savo deriniui spalvos, raštų ir charakterio. Yra galybė būdų, kaip galima ją užsirišti, todėl net jei turi tik vieną – iš jos gali sukurti ne vieną skirtingą įvaizdį.

2. Lūpų dažai. Mano pasirinkimas nr. 1 – visur ir visada. Kai rūbai tiesiog „neguli“, kai nėra nuotaikos, kai trūksta idėjų ar įkvėpimo, kai tiesiog nori atrodyti moteriška.

3. Ryškūs ir išskirtiniai papuošalai. Dideli žiedai, auskarai, masyvūs kaklo papuošalai ir apyrankės. Ryškūs, traukiantys akį – kartais užtenka tik vieno akcento ir tavo dienos derinys jau atrodys stulbinančiai.

4. Nauja šukuosena. Nesiūlau bėgti kirptis plaukų ar jų dažytis. Galbūt tai ne visoms, tačiau nauja šukuosena, kodėl gi ne? Mes visos kartais mėgstame gyventi savo komforto zonoje. Jei mums tinka surišti plaukai į kuoduką – su juo ir vaikštome kas dieną.

Jei tinka palaidi plaukai – kitaip mūsų nepamatys. Tačiau juk prarandame tiek daug galimybių. Kartais pakanka susikelti aukštai plaukus ir, patikėk, pasipils komplimentai. Paeksperimentuok, susipink kasą, susikelk plaukus, susisuk juos, išsitiesink... Ieškok. Nieko nėra blogiau, nei užsisėdėjimas pilkoje komforto zonoje.

5. Išskirtinis manikiūras. Manikiūras man – šventas dalykas. Įdomios spalvos, minimalistiniai piešiniai ir formos – visa tai atrodo fantastiškai. Galiu apsirengti labai paprastai, bet mano nagai visada bus ryškūs ir traukiantys akį. O jų spalvą gali keisti gana dažnai, taip keisdama įvaizdį ir nuotaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)