Į vienintelį Lietuvoje mados festivalį plūstantys svečiai – ne iš tų, kuriems reikėtų ilgai sukti galvą dėl apdarų.

Nors dalis rinkosi pakankamai saugius derinius ir nepersistengė puošdamiesi, bet kokia gi „Mados infekcijos“ be netradicinių, ryškių ir kartais net ekstravagantiškų sprendimų?

Antrosios festivalio dienos svečių įvaizdžiai – DELFI Stilius fotogalerijoje:

Mados gerbėjai per dvi dienas turi galimybę išvysti 16 kolekcijų, kartu su lietuviais savo kūrybą pristatys svečiai iš Italijos, Danijos ir Latvijos.

Moteriškas kolekcijas „Mados infekcijai“ šiemet paruošė dizainerė Lina Gudanavičiūtė, neseniai tarptautinėje parodoje Londone Lietuvai atstovavusi Morta Nakaitė, anksčiau „Mados infekcijoje“ dalyvavusi Nikė Kotryna Kvedarauskaitė, „Injekcijoje“ atrasti lobiai – Kotryna Lipkevičiūtė ir Urtė Vosyliūtė, Inga Skripka, Laima Jurča iš Latvijos.

Išskirtinai vyrams sukurtas kolekcijas šiais metais pristato „Mados infekcijos“ svečiai iš užsienio – Tobias Birk Nielsen iš Danijos ir „Status by Shtamguts“ iš Latvijos. Šį pavasarį daugiausiai mišrių – ir moterims, ir vyrams skirtų kolekcijų.

Savo kūrybą pristato „Mados infekcijos“ svečias iš Italijos Simon Cracker, festivalio idėjinė vadė Sandra Straukaitė, „Leonsenberg“, Mantas Bartkus su #F6 komanda, Akvilė Jančauskaitė kartu su „cut my fashion.“, Krista Stark, dar žinoma kaip Kristina Vikøren, ir „Injekcijos“ nugalėtojai Urtė Katiliūtė, Justas Taroza ir Augustė Zukaitė.

Kviečiame prisiminti pirmosios festivalio dienos kolekcijas:

Ir... dalyvių įvaizdžius!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)