Marilyn Monroe

Kad lūpos atrodytų putlesnės, Marilyn Monroe savo makiažo specialistei liepdavo tepti penkis skirtingus lūpų dažų atspalvius ir blizgį – taip buvo siekiama išgauti putlumo įspūdį. Tamsesni raudoni atspalviai buvo tepami ties išoriniais lūpų kampučiais, o švelnesni – ties lūpų viduriu.

Marilyn Monroe

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor pasinaudojo Kleopatros grožio paslaptimi – abi moterys turėjo įprotį skustis savo veidus. Gal tai skamba ir keistai, tačiau skutimo metu pašalinami ne tik smulkūs plaukeliai, bet ir paviršinis odos ląstelių sluoksnis, dėl ko veidas atrodo ypač glotnus.

Elizabeth Taylor

Audrey Hepburn

Kokia Audrey Hepburn ilgų, tarsi stirniuko Bembio, blakstienų paslaptis? Pasidažiusi blakstienas tušu, ji imdavo smeigtuką ir atskirdavo kiekvieną blakstieną. Būtent taip ji išgaudavo tobulų blakstienų įspūdį.

Carol Lombard

Savo karjeros metais Carol Lombard pateko į automobilio avariją ir buvo sužeista, po ko jos nosis liko šiek tiek kreiva. Nuo to laiko prieš darydama makiažą ji nupiešdavo ploną baltą liniją ant nosies, tikėdama, kad taip ji atrodydavo tiesesnė.

Carole Lombard ir Clarkas Gable'as

Grace Kelly

Priešingai vyraujančiam įsitikinimui, veido kontūravimas nėra nauja technika, kurią sugalvojo Kim Kardashian. Monako princesė naudojo skaistalus savo skruostikauliams išryškinti – vieną atspalvį tepdavo po skruostikauliais, o šiek tiek tamsesnį atspalvį – ant labiausiai atsikišusios skruosto dalies.

Grace Kelly

Vivien Leigh

Putlios lūpos visada buvo trokštamas grožio bruožas, o Vivien Leigh jautėsi negerai dėl savo plonos apatinės lūpos. Norėdama tai kompensuoti, ji naudojo pieštuką, kuriuo nubrėždavo liniją žemiau savo apatinės lūpos kontūro, taip sukurdama platesnės lūpos iliuziją.

Marlene Dietrich

Vokiečių kilmės amerikietė žinojo ne vieną grožio paslaptį, tačiau labiausiai pagarsėjo štai dėl šios: norėdama paryškinti savo skruostikaulius, ji ryžosi krūminių dantų šalinimui. Ne gana to, laikinam veido tempimui naudojo chirurginę lipnią juostą.

Marlene Dietrich

Greta Garbo

Kad akys atrodytų labiau teatrališkos, Greta Garbo ant vokų tepdavo ploną vazelino sluoksnį, paskui ant jo tepdavo tamsius šešėlius. Akis apibrėždavo vazelino ir anglies pigmento mišiniu.

Greta Garbo

Sophia Loren

Sophiai Loren Viduržemio jūros dieta buvo tarsi religija, o tai reiškė, kad visada po ranka turėjo butelį alyvuogių aliejaus. Jos oda buvo minkšta ir švytinti, nes visada gulėdama karštoje vonioje į vandenį įpildavo šlakelį alyvuogių aliejaus.

Bette Davis

Iki šios dienos apie Bette Davis akis kalbama poetiškai. Kadangi ant vokų naktimis dėdavo agurkų skilteles, o su tamsiais ratilais po akimis kovodavo naudodama vazeliną, jos akys visada atrodydavo nepriekaištingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)