Dalyvaudama fotosesijoje V. Martikonytė-Medišauskienė prisiminė, kad ne veltui vieno bičiulio kadaise buvo pavadinta „žiedų valdove“, rašoma pranešime spaudai.

Vidmantė sako, kad mada ir juvelyrika viliojo nuo paauglystės, ji visada mėgo išsiskirti, dažnai skolindavosi mamos batus, drabužius. Labiausiai aktyvi moteris mėgsta papuošalus iš geltonojo aukso, kuris yra ir naujosios kolekcijos Rock&Roll pagrindas, taip pat deimantus, smaragdus dėl nepaprastai gražios jų spalvos.

„18-ojo gimtadienio proga tėvai man padovanojo žiedą su deimantu, kurį kasdien dėviu iki šiol. Tačiau netrukus po to buvau jį pametusi, tiesiog viduryje gatvės, vakare, vieną snieguotą žiemą. Atsimenu, kaip su draugais tą vakarą jo ieškojome, bet taip ir neradome. Kita rytą bičiuliai atvyko su kastuvais ir druska sniegui tirpinti. Suradome žiedą netoli mašinos rato, aš iki šiol esu jiems labai dėkinga!“, – pasakojo V. Martikonytė-Medišauskienė.

Partnerystę su Viktorijos Orkinės valdomais juvelyrikos namais moteris užmezgė joms susipažinus labdaros renginyje.

„Yra moterų, kurios spinduliuoja energiją, kažką gražaus iš vidaus, ir tai matosi iš toli. Tuo metu, kaip tik ieškojau modelio fotosesijai, bet peržiūrėjusi daugybę jų nuotraukų neradau to, ko ieškojau.

Pamačiusi Vidmantę, pagalvojau, kad būtent tokia moteris turėtų reprezentuoti mano kūrinius. Tai buvo tiesiog intuicija, smagu, kad ji sutiko. Labiausiai mane žavi jos veržlumas, veiklumas ir vidinė laisvė. Be abejonės, ji yra graži ir tą puikiai žino, bet nėra pasipūtusi. Priešingai – paprasta, draugiška ir turinti, ką papasakoti“, – pažintį prisimena „v2o“ įkūrėja, juvelyrė V.Orkinė.

V. Martikonytė-Medišauskienė prisipažino, kad fotosesijos metu išsirinkusi sau, žinoma, ne ką kita, o įspūdingą žiedą iš geltonojo aukso su juoda kvarco drūzos širdele.

„Buvau sužavėta juodojo akmens panaudojimu, moderniu stiliumi. Tiesą sakant, nelabai esu mačiusi panašių papuošalų, todėl kai kuriuos iš karto įsimylėjau. Visa kolekcija dieviškai graži, kitokia. Darbai originalaus dizaino, savito braižo ir išsiskiria iš kitų“, – teigė žinoma moteris.

V. Orkinė pasakojo, kad V.Martikonytės-Medišauskienės išsirinktas žiedas buvo kaip tik jos dydžio, tarsi, žinota ir laukta jos. Kolekcijoje dominuoja geltonojo aukso žiedai su juodojo kvarco drūzomis bei briliantais, taip pat rožinio aukso papuošalai su pilkomis kvarco drūzomis bei juodaisiais deimantais.

„Kurdama dažnai galvoju apie tvirtą, savimi pasitikinčią ir nenuobodžią, pilną pasiutimo moterį, kuri be kita ko dar yra ir elegantiška, ir inteligentiška“, – sako V. Orkinė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)