Pasak K. Middleton vizažistės Arabellos Preston, viena pagrindinių priemonių, kurias kunigaikštienė turi savo grožio lentynoje – veido valymui skirta medvilninė šluostė.

Tai tarsi mažas švelnus rankšluostukas, kurį malonu glausti prie veido, tačiau tuo pačiu – ir efektyvi veido prausimo priemonė.

Paminėtina, kad ši grožio priemonė yra daugkartinio naudojimo, tačiau higienos sumetimais turi būti reguliariai skalbiama.

Anot A. Preston, tai švelnus ir saugus būdas nuvalyti ant veido susikaupusius nešvarumus ir natūraliai iš riebalinių liaukų išsiskyrusį sebumą. Be to, veido valymo šluostė taip pat efektyviai pašalina ir makiažą (nuvalo net vandeniui atsparų blakstienų tušą).

Šveitikliai, šepetėliai ir naujos kartos veido valymo prietaisai neretai būna pernelyg šiurkštūs ir gali sudirginti odą, ypač jautrią.
Kate Middleton
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)