Sherille koreguoja ir Meghan Markle antakius. Būdama 13 m. būsima stilistė nusiskuto antakius, o vėliau ėmė vertinti ir puoselėti jų natūralumą. Taip prasidėjo jos ilgai trukusios tobulų antakių paieškos, virtusios profesija, o galiausiai 2014 m. ji atidarė savo grožio saloną. Šiame salone gražinasi daug Holivudo garsenybių ir karališkosios šeimos damų.

Štai Sherille patarimai moterims:

1. Antakiai neturi būti simetriški

„Visiškai normalu, kad vieno antakio linkis aukštesnis už kitą“, – aiškina Sherrille. – Jie neturi būti vienodi, antakiai – broliai, ne dvyniai. Nesu mačiusi žmogaus su idealiai vienodais antakiais. Stengiuosi palikti savo klienčių antakius kuo platesnius ir kuo natūralesnius, atsižvelgiant į natūralią jų formą. Šiek tiek paryškinu, patankinu ir kiek pakoreguoju.“

Meghan Markle 2013 m.

2. Audrey Hepburn stilius

„Sherrillės siūlomą stilių „Audrey“ – įkvėptą aktorės Audrey Hepburn tankių, plačių antakių – pamėgo ir dabartinė Sasekso hercogienė.

„Koreguodama antakius „Audrey“ stiliumi, stengiuosi sumažinti išlinkį, o galiukus kiek pakelti ir nuploninti, nepalikti jų storų. Tai tikrai universalus modelis, kuris tinka daugumai moterų, jis nesudėtingas“, – aiškina Sherrillė.

3. Tiesūs, neišlenkti

„Jei antakiai stipriai išlenkti, moteris atrodo gana pikta“, – sako ekspertė. Ji siekia linkio per daug nedidinti (kas kelias savaites antakius reikia padažyti, suformuoti ir pakirpti, naudoti antakių pieštuką).

4. Per dažnai pešiojant žala folikulams gali būti nebeatitaisoma

„Kartais jei antakius per dažnai pešiojate, folikulams padaroma žala, plaukeliai nebeatauga. Kai man buvo 13 metų, nusiskutau antakius, tada nesuvokiau, ką darau. Galiausiai ataugo po pusę antakių, jie nebeataugo, kokie buvę, o ir plaukeliai buvo šiurkštesni. Dabar mano misija – informuoti moteris, ką ir kaip galima padaryti.“

Meghan Markle
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)