Žydros spalvos akių šešėliai

„Akių šešėliai turi būti tokios pat spalvos kaip akys“, – tai klaidinga nuostata, bet ji įsišaknijo į dalies moterų sąmonę. Žydraakės dažo vokus mėlynais ir žydrais šešėliais, žaliaakės – žaliais. Tada makiažas būna blankus, neskoningas – akys pradingsta per daug ryškiame fone, rašo tinklalapis tonkosti.ru.

Kreminės pudros spalva turi atitikti odos atspalvį

Pernelyg tamsi kreminė pudra – dar vienas provincialaus makiažo požymis. Kreminę pudrą reikia pasirinkti tokio paties atspalvio kaip jūsų oda arba pustoniu šviesesnę. Tik jokiu būdu ne tamsesnę, nes atrodysite neestetiškai, vulgariai. Kreminės pudros paskirtis – išlyginti odos spalvą, o ne ją pakeisti.

Ryškiaspalviai šešėliai – ištisą parą

Spalvoti šešėliai ir dieną, ir vakare – neskoninga. Eidamos ryte į parduotuvę nedažykite vokų perlamutriniais akių šešėliais. Ryškiaspalvis makiažas iš paties ryto – nestilingas požymis. Elegantiškos moterys ryškų makiažą palieka vakarui.

Akių pravedimai

Ryškūs pravedimai – sutikite, nestilingų moterų ypatumas. Agresyvūs, juodi pravedimai gražiai atrodo tik tam tikroje atmosferos – tarkime, per pasimatymą vakare, šventėje. Bet ir tokiais atvejais svarbu nepadaryti akių pravedimo pernelyg storo.

Ploni antakiai

Jau kelerius metus madingi platūs, natūralūs antakiai. Vis dėlto dalis moterų ir toliau plonai išsipešioja antakius, palieka brūkšnelį, sakytum, antakiai būtų nupiešti pieštuku (dažnai taip ir būna).

Lūpų dažai ar lūpų blizgis

Saulėtos dienos per atostogas – netinkamas metas matiniams, sodrios kreminės tekstūros lūpų dažams. Šiuo atveju tinkamiausias sprendimas būtų švelnaus atspalvio lūpų blizgis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)