Norite sužinoti, kaip turėti tokią puikią ir švytinčią odą, kaip princesės Dianos? Svetainė cheatsheet.com dalijasi keliais grožio patarimais ir atskleidžia vieną grožio produktą, be kurio princesė niekada neišeidavo iš namų.

1. Ji visuomet nusivalydavo makiažą

Princesė Diana mėgdavo pasigražinti ir tarp oficialių renginių bei karališkų pobūvių. Tačiau ji žinojo, kad nusivalyti makiažą prieš miegą yra būtina, norint turėti sveikai ir gražiai atrodančią odą. Velionės princesės makiažo meistrė Mary Greenwell tvirtina, kad ji visada nusivalydavo savo makiažą.

2. Dėl savo odos ji pakeitė gyvenimo būdą

Be to, kad nusivalydavo makiažą, princesė puikiai žinojo, kokią įtaką jos odai daro gyvenimo būdo įpročiai. Svarbi jos grožio rutinos dalis buvo miegas, taip pat sveika mityba ir sportas. Be to, Diana žinojo, kad odos grožiui itin kenkia alkoholis, todėl ji atsisakė alkoholinių gėrimų, kad turėtų gražią veido odą.

Princesė Diana

3. Ji laikydavosi griežtų veido priežiūros taisyklių

Velso princesei odos priežiūra reiškė svarbų darbą. Tiek rytais, tiek vakarais ji atlikdavo veido odos procedūras, kurias sudarydavo valymas, tonizavimas ir drėkinimas.

4. Ji visuomet paruošdavo odą makiažui

Vienas svarbesnių princesės Dianos makiažo įpročių? Ji visuomet ant nuvalytos ir drėkinamuoju kremu pateptos odos tepdavo makiažo pagrindą ir maskuoklį.

5. Ji mėgdavo mėlyną akių pieštuką

Vienas mėgstamiausių princesės makiažo produktų? Mėlynas akių pieštukas (juk, pagaliau, tai buvo 9-asis ir 10-asis dešimtmečiai!). Tačiau jos visažistė patarė jo nenaudoti, nes dėl jo nublankdavo jos mėlynų akių spalva.

Princesė Diana

6. Ji būdavo atvira naujovėms

Kai jos visažistė pasiūlydavo naujus makiažo įvaizdžius, princesė su džiaugsmu juos priimdavo. Jai patikdavo išbandyti naujoves tiek grožio, tiek stiliaus srityse, ir ji puikiai žinojo šukuosenos bei makiažo galią.

7. Ji niekada neišeidavo iš namų nepasidažiusi blakstienų

Grožio produktas, be kurio ji negalėdavo gyventi? Blakstienų tušas. Kaip ir daugelis mūsų, princesė be jo jausdavosi tarsi nuoga ir niekada neišeidavo iš namų, kelis kartus neperbraukusi blakstienų tušu. Princesė Diana laikydavosi ir blakstienų dažymo technikos. M. Greenwell ją išmokė visuomet dažyti blakstienas nuo šaknų iki galiukų: tai padėdavo sukurti ilgų ir dailių blakstienų įspūdį.

Princesė Diana
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)