Vyraujančios mados

Kalėdos ir Naujųjų metų išvakarės – skirtingų nuotaikų šventės, tad „Jazz‘as plaukuose“ rekomenduoja į tai atsižvelgti ir nepersistengti planuojant šukuoseną. Kadangi Kalėdos – šeimos šventė, jos metu pasipuošti reikėtų kukliau, vengti blizgučių, didelių aksesuarų ir sudėtingų šukuosenų. L. Šluinskytė pataria rinktis tvarkingą kuodą ar kuklias garbanas: „Kalėdų vakarinė šukuosena turėtų būti paprasta, neiššaukianti“, – tikina plaukų stilistė.

Prabangiam Naujųjų metų vakaro įvaizdžiui sukurti patariama nebijoti eksperimentuoti su plaukais, ypač jeigu laukia teminis vakarėlis, rašoma „Rich Hair Care“ pranešime spaudai.

„Švenčiant Naujuosius metus galima tikra šukuosenų įvairovė. Jeigu vakarėlis neturi temos, moterys dažniausiai renkasi garbanas, o jei visgi planuojama apsilankyti teminiame vakarėlyje, siūlau nebijoti eksperimentuoti su savo plaukais – panaudoti aksesuarų ar kitaip pasipuošti. Taip pat patartina atsižvelgti ir į šukuosenų tendencijas, vyravusias nuo ketvirto dešimtmečio iki dabar, nes grįžta praėjusių laikotarpių šukuosenų mados“, – pataria „Jazz‘as plaukuose“.

Šukuosena namų sąlygomis

Ne visos dailiosios lyties atstovės prieš šventes randa laiko apsilankyti pas grožio specialistus ar plaukų stilistus, todėl dažna renkasi susiformuoti norimą šukuoseną namuose. Pasak „Jazz‘as plaukuose“, suformuoti plaukus namuose nėra sudėtinga, nes galima pasirinkti paprastesnę, daug priemonių ir specialistų rankų nereikalaujančią šukuoseną.

„Manau, kad paprasčiausias būdas atrodyti šventiškai yra išsitiesinti arba susigarbanoti plaukus. Šventiškoms garbanoms sukurti galite naudoti specialias žnyples arba išbandyti lengvesnį metodą – susipinti plaukus į kasas. Po kelių valandų jas išleidus, plaukai bus gražiai banguoti“, – pataria plaukų stilistė.

Šukuosena

Ji taip pat primena, kad reikėtų nepamiršti ir tokių šukuosenų, kaip tradicinė „arklio uodega“. Šiai šukuosenai išskirtinumo gali suteikti fiksacijos priemonės su blizgesiu, o šventinio žavesio – plaukų lankeliai, segtukai ar skarelės.

Plaukų priežiūra šventiniu laikotarpiu

Nepriklausomai nuo to, ar artėja šventės, ar ne, „Jazz‘as plaukuose“ pabrėžia, kad moterys bei merginos turėtų reguliariai rūpintis savo plaukais, o šventiniu sezonu priežiūrą dar labiau suintensyvinti. Pasak jos, kad plaukų būklė būtų nepriekaištinga, reikia kuo dažniau maitinti plaukus ir stengtis naudoti kiek galima mažiau karštų priemonių.

„Kadangi per šventes plaukus moterys formuoja dažniau, įprastos šampūno ir kondicieriaus sąjungos gali nepakakti. Rekomenduojama plaukus palepinti balzamais bei argano aliejumi“, – sako plaukų stilistė, pridurdama, kad naudojant plaukų garbanojimo ar tiesinimo žnyples, reikėtų stengtis nepažeisti plaukų bei naudoti apsaugą nuo karščio.

„Jazz‘as plaukuose“ rekomenduoja išsirinkti plaukų tipui tinkamus produktus bei saugoti plaukus nuo išsišakojimo, skilinėjimo ir lūžinėjimo, nealinant jų stipriomis fiksacijos priemonėmis. Taip pat nerekomenduojama plaukų dažnai rišti į standžius kuodus, tvirtus pynimus – iš pirmo žvilgsnio nekaltos šukuosenos gali pakenkti plaukams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)